Fenerbahçe Fenerbahçe'de kadroya göre teknik direktör seçimi

Fenerbahçe'de kadroya göre teknik direktör seçimi

30.12.2021 - 07:00 | Son Güncellenme:

Teknik direktör arayışlarını devam ettiren Fenerbahçe’de kadro yapısına uygun bir isim isteniyor. Mesut Özil başta olmak üzere yetenekli oyuncuları bir arada oynatacak hoca aranıyor.

Fenerbahçede kadroya göre teknik direktör seçimi

SENAD OK

Haberin Devamı

Vitor Pereira sonrası Fenerbahçe’de teknik adam arayışları sürüyor. Sarı-lacivertliler yerli ve yabancı alternatifler üzerinde değerlendirme yapıyor.

Bu değerlendirmede en önemli konu takımın oynayacağı oyun ve sistem. Vitor Pereira döneminde 3’lü sistemde ısrar edildi. Bunun yanısıra birçok yetenekli isim de tercih edilmedi. Bu da bir anlamda sıkıntının ana sebeplerini oluşturdu. Bu nedenle Mesut Özil, Pelkas, Sosa, İrfan Can, Mert Hakan ve Valencia gibi yetenekli isimleri mümkün olduğunca birarada oynatacak ve takımın hücum potansiyelini ön plana çıkaracak isim arayışı söz konusu.

Yerli adaylar arasında İsmail Kartal alternatif isim olarak düşünülüyor. Öncesinde ise bazı yabancı teknik adamlarla görüşmeler yapılıyor. Vitor Pereira döneminde başlayan bu görüşmeler artık son aşamaya geldi. Başkan Ali Koç kısa süre içinde kararını verecek. Şu anda yeni teknik adamın kadro potansiyelini sahaya yansıtması en önemli kriter olarak belirlenmiş durumda.

Haberin Devamı