Fenerbahçe Fenerbahçe'de kritik toplantı! Futbolcuların ortak kararı belli oldu

Fenerbahçe'de kritik toplantı! Futbolcuların ortak kararı belli oldu

31.03.2024 - 07:01 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe’de Başkan Ali Koç’un, futbolcular ve teknik heyetle görüşmesi bugün yapılacak. Oyuncuların toplantı öncesinde ortak kararı netleşti.

Fenerbahçede kritik toplantı Futbolcuların ortak kararı belli oldu

Fenerbahçe’de mart ayı Yüksek Divan Kurulu Toplantısı’nda önceki gün Başkan Ali Koç önemli açıklamalara imza atmıştı. Özellikle sarı-lacivertli kulübün patronunun, "Samandıra’da esas bu oyunun öznesi olan futbolcularımız ve teknik kadromuzla buluşacağız. Sanmayın ki duygusal bir karar aldık ve hiç düşünmeden taşınmadan 2 Nisan’ı bekliyoruz" sözlerinin ardından gözler bu toplantıya çevrilirken, görüşmenin bugün olacağı ortaya çıktı.

Haberin Devamı

Sezon başında ve ara transfer döneminde aldığı oyuncularla iddialı bir kadro kuran, Trendyol Süper Lig’de bitime 8 hafta kala ezeli rakibi Galatasaray ile kıyasıya bir yarış içinde olan ve bunun yanında UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde adını çeyrek finale yazdıran sarı-lacivertli takımda futbolcuların, görüşme öncesinde kendi aralarında mini bir toplantı yaptığı ortaya çıktı.

Fenerbahçede kritik toplantı Futbolcuların ortak kararı belli oldu

'EMEKLERİMİZ HARCANMASIN'

Kaptanlar Edin Dzeko, Dusan Tadic ve Mert Hakan Yandaş başta olmak üzere bütün oyuncuların, "İstenmeyen olaylar yaşadık ve bunların tekrarlanmaması için büyük bir tepki vermemiz gerekiyor. Ama bu ligden çekilmek olmamalı. Sezon başından itibaren buralara gelmek için çok emek verdik, çok savaştık, çok çalıştık. Emeklerimiz harcanmasın" dediği ve bu görüşle Başkan Ali Koç’un karşısına çıkacağı bildirildi.

Haberin Devamı

Öte yandan geçtiğimiz günlerde Başkan Ali Koç’un eski yöneticiler ve başkanlarla gerçekleştirdiği iftarda çıkan öneriler gibi, sarı-lacivertli oyuncuların da tepki konusunda fikirleri olduğu ve bunu başkanlarıyla paylaşacakları öğrenildi.

Yazarlar