Fenerbahçe Fenerbahçe'de Leonardo Bonucci'den Ertuğrul Taşkıran'a tepki! Tünel girişinde arbede çıktı

Fenerbahçe'de Leonardo Bonucci'den Ertuğrul Taşkıran'a tepki! Tünel girişinde arbede çıktı

11.02.2024 - 20:43 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe, Süper Lig'in 25'inci haftasında Alanyaspor'u konuk etti. Kadıköy'deki maçın ilk yarısının son düdüğü sonrası Leonardo Bonucci ile Ertuğrul Taşkıran arasında gerilim yaşandığı ortaya çıktı.

Fenerbahçede Leonardo Bonucciden Ertuğrul Taşkırana tepki Tünel girişinde arbede çıktı

Süper Lig'in 25'inci haftasında Fenerbahçe, Alanyaspor ile karşı karşıya geldi. Heyecan dolu maçın ilk yarısında Alanyaspor file bekçisi Ertuğrul Taşkıran tribünlerin tepkisini çekti.

Haberin Devamı

İlk yarının son düdüğü sonrası soyunma odası tüneli girişinde arbede yaşandığı öğrenildi.

Fenerbahçeli taraftarların zaman geçirdiği gerekçesiyle tepki gösterdiği Ertuğrul Taşkıran'a yönelik protestolar son düdük sonrası artış gösterdi. Çağdaş Altay'ın ilk yarıyı bitirmesi sonrası Ertuğrul Taşkıran'a yönelik tüm stattan küfürlü tezahüratlar yükselmeye başladı.

Ertuğrul Taşkıran moralsiz bir şekilde soyunma odasına doğru yöneldi. Bu sırada Fenerbahçe'de Leonardo Bonucci, Ertuğrul Taşkıran'a tepki gösteren bir başka isim oldu. Leonardo Bonucci'nin soyunma odası tüneli girişinde Ertuğrul Taşkıran'i ittiği görüldü.

Leonardo Bonucci'nin bu tepkisi sonrası Alanyaspor'da kaleci antrenörü Metin Aktaş çok sinirlendi. Leonardo Bonucci ile Metin Aktaş arasında büyük bir gerilim yaşandığı gözlemlendi.

Haberin Devamı

Karşılaşmanın hakemi Çağdaş Altay ve yardımcıları tünel girişindeki arbede nedeniyle bir süre saha içinde kaldı. Olayların sona ermesi sonrası Çağdaş Altay ve ekibi, soyunma odasına gitti.

Yazarlar