Galatasaray Fenerbahçe'de ligde sadece 27 dakika oynayan Tolgay ilk 11'de...

Fenerbahçe'de ligde sadece 27 dakika oynayan Tolgay ilk 11'de...

23.02.2020 - 18:08 | Son Güncellenme:

Orta sahada ciddi eksikleri olan Fenerbahçe'de orta sahaya Tolgay Arslan hamlesi yapıldı. Gustavo ve Emre'nin yokluğunda Tolga Ciğerci de merkeze kaydı. Tolgay bu sezon ligde daha önce sadece 27 dakika süre almıştı.

Fenerbahçede ligde sadece 27 dakika oynayan Tolgay ilk 11de...

Fenerbahçe, Galatasaray derbisine orta saha hamlesiyle başladı. Sarı-lacivertlilerde Gustavo ve Emre Belözoğlu'nun yokluğunda Tolgay Arslan ilk 11'e alındı. Tolgay bu sezon ligde daha önce sadece 27 dakika süre almıştı.

Haberin Devamı

Bu sezon ligde ilk kez 11'de olan Tolgay, Gustavo'nun yerini aldı. Kruse de kanada kayarken, Tolga Ciğerci merkeze geldi.
Ozan Tufan'ı yine sabit tutan Ersun Yanal, stoperde ise Jailson ve Serdar Aziz'den vazgeçmedi.

Fatih Terim'den hücum emri

Galatasaray'da derbi kadrosunda 'hücum' etkisi dikkat çekti. Fatih Terim; Onyekuru, Falcao, Belhanda, Feghouli ve Ömer Bayram gibi isimleri ilk 11'e yerleştirdi

Kadıköy'de 20 yıllık kazanamam serisinin gerçeğiyle derbiye çıkan Galatasaray'da Fatih Terim'in ilk 11'i dikkat çekti. Hücuma yönelik isimleri tercih eden tecrübeli hoca, tercihleriyle konuşuldu. Falcao, Onyekuru, Feghouli, Belhanda ve Ömer Bayram gibi isimleri aynı anda sahaya süren Terim, tüm kozlarını kullanmak istedi.

Haberin Devamı

Emre Akbaba kesik yerken, Lemina'nın yokluğunda orta alanda Seri-Ömer Bayram yer aldı. Marcao-Donk ikilisini bozmayan Fatih Terim; sakatlığı geçen Sarrachi ve Mariano'yu da beklere koydu.