Fenerbahçe Fenerbahçe'de mesai hemen başladı

Fenerbahçe'de mesai hemen başladı

22.09.2014 - 13:48 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe sabah saatlerinde Can Bartu Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla Akhisar Belediye Gençlik ve Spor ile karşılaşacağı maçın hazırlıklarına başladı

Fenerbahçede mesai hemen başladı

Fenerbahçe sabah saatlerinde Can Bartu Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla Spor Toto Süper Lig'in 4.haftasında 28 Eylül Pazar saat 19.00'da Manisa 19 Mayıs Stadı'nda Akhisar Belediye Gençlik ve Spor ile karşılaşacağı maçın hazırlıklarına başladı. Sarı lacivertli takımın Teknik Direktörü İsmail Kartal yönetiminde saat 11.00'de başlayan antrenman 1 saat 15 dakika sürdü.

Haberin Devamı

Gaziantepspor maçında görev alan oyuncuların antrenmanı rejenerasyon çalışmasıyla tamamlarken, diğer oyuncuların ise üst sahada koşu ve ısınma hareketleriyle başladıkları idman 5'e 2 top kapma ve pas çalışmasıyla sürdürdü. Ardından dar aladan hücum ve defans organizasyonları çalışan futbolcular, yine dar alanda yaptıkları çift kale maçla antrenmanı tamamladı.
Aşil tendonlarında ağrıları bulunan Selçuk Şahin, tedbir amaçlı tedavi ve çalışmalarını takımdan ayrı sürdürürken, Egemen Korkmaz ve Raul Meireles takımdan ayrı yaptıkları özel programla antrenmanı sonlandırdı.

Sarı lacivertli ekip Akhisar Belediye Gençlik ve Spor maçının hazırlıklarını 23 Eylül Salı günü saat 18.00'de yapacağı idmanla sürdürecek.