Fenerbahçe Fenerbahçe'de Mesut Özil'le yollar ayrıldı! Başakşehir bombası

Fenerbahçe'de Mesut Özil'le yollar ayrıldı! Başakşehir bombası

11.07.2022 - 16:50 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe, yıldız oyuncusu Mesut Özil ile karşılıklı anlaşarak yollarını ayırdı. 33 yaşındaki futbolcu uzun süredir kadro dışı kararı gereği takımdayken ayrıydı. Yıldız futbolcunun Başakşehir'le görüştüğü ve anlaşmaya yakın olduğu öğrenildi. İşte tüm detaylar...

Fenerbahçede Mesut Özille yollar ayrıldı Başakşehir bombası

Fenerbahçe'de, dünyaca ünlü yıldız Mesut Özil ile yolların ayrılma kararı bugün yapılan son görüşmenin ardından resmiyet kazandı.

Haberin Devamı

Uzun süredir kadro dışı olan ve bu sezon başı kampına da dahil edilmeyen yıldız futbolcunun sözleşmesinin karşılıklı olarak fesih edildiği öğrenilirken 33 yaşındaki Özil'in Fenerbahçe'den alacakları konusunda bir açıklama yapılmadı.

BAŞAKŞEHİR'LE ANLAŞMAYA YAKIN

Fenerbahçe’de kadroda düşünülmeyen ve yolların ayrılması istenen Mesut Özil, Başakşehir’le görüşüyor.

Başakşehir’de teknik direktör Emre Belözoğlu’nun devreye girmesiyle beraber Özil için yeni bir dönem başlıyor. Sarı-lacivertli takımda beraber çalıştığı Mesut Özil’i kadrosunda görmek isteyen Belözoğlu, ciddi mesafe kat etti.

Fenerbahçe ile ayrılık konusunda da görüşmeleri tamamlayan 33 yaşındaki futbolcu, turuncu-lacivertli formaya çok yakın.

Haberin Devamı

Fenerbahçede Mesut Özille yollar ayrıldı Başakşehir bombası

14 TEMMUZ'A YETİŞTİRİLMEYE ÇALIŞIYOR

Konferans Ligi için 14 Temmuz Perşembe gününe kadar UEFA’ya liste bildirecek olan Başakşehir, Mesut Özil’i de bu listeye yazdırmak istiyor. Burdur kampını bugün bitirip yarın İstanbul’da olacak Başakşehir’de teknik direktör Emre Belözoğlu’nun Mesut Özil’le yüz yüze görüşme yapması da bekleniyor.

BAŞAKŞEHİR'DE BİR DİĞER HEDEF BATSHUAYİ

Başakşehir, Mesut Özil’le beraber Beşiktaş’la yollarını ayıran Batshuayi’yi de kadrosuna katmak istiyor. Belçikalı forveti kiralamak isteyen turuncu-lacivertliler, UEFA kadrosuna Batshuayi’yi de yazdırmak istiyor.

MESUT ÖZİL NEDEN KADRO DIŞI KALDI?

Fenerbahçe'nin geçtiğimiz Mart ayında yapacağı idman öncesinde Samandıra'da gergin anlar yaşanmış, Mesut Özil ile Ozan Tufan'ın İsmail Kartal'a sitemi sonrası yıldız futbolcuların 24 Mart'ta kadro dışı kalmasına neden olmuştu.

Mesut Özil'in sahada daha fazla kalmak istemesi ve teknik direktör İsmail Kartal'a sitem ipleri germiş, Özil'in hocasına sitemde bulunarak, 'Sahada daha fazla kalabilirdim. Ben de bu takıma katkı vermeye çalışıyorum' ifadelerini kullandığı iddia edilmişti.

MESİT ÖZİL'İN PERFORMANSI

33 yaşındaki Mesut Özil bu sezon Fenerbahçe formasıyla 26 maçta forma giyerken bu karşılaşmalarda 9 gol ve 2 asistlik bir performans sergiledi.