Fenerbahçe Fenerbahçe'de Miha Zajc'tan inanılmaz performans! Rekoru egale etti

Fenerbahçe'de Miha Zajc'tan inanılmaz performans! Rekoru egale etti

11.04.2022 - 07:16 | Son Güncellenme:

Spor Toto Süper Lig'in 32'nci haftasında Fenerbahçe dev derbide Galatasaray'ı konuk etti. Kritik müsabakaya hızlı başlayan taraf sarı-lacivertliler oldu. Fenerbahçe'nin yıldızı Miha Zajc rekoru egale etti. İşte son dakika haberinin detayları...

Fenerbahçede Miha Zajctan inanılmaz performans Rekoru egale etti

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 32'nci haftasında Galatasaray ile karşı karşıya geldi. Heyecan dolu mücadeleye hızlı başlayan sarı-lacivertlilerde, Miha Zajc rekora ortak oldu. İşte son dakika haberinin ayrıntıları...

Haberin Devamı

Fenerbahçede Miha Zajctan inanılmaz performans Rekoru egale etti

Fenerbahçe'yi 26'da 1-0 öne geçirdi

Sarı-lacivertli takımın etkisini artırdığı dakikalarda Miha Zajc sahneye çıktı. Fenerbahçe'nin Sloven orta sahası, Bright Osayi Samuel'in pasında ceza sahası içerisinde düzgün bir vuruş yaparak 26'ncı dakikada takımını 1-0'lık üstünlüğe taşıdı.

Fenerbahçede Miha Zajctan inanılmaz performans Rekoru egale etti

Süper Lig'de 8'inci golünü attı

Fenerbahçe'nin tecrübeli futbolcusu Miha Zajc bu sezon Spor Toto Süper Lig'deki 8'nci golünü kaydetti. Tecrübeli oyuncu, sarı-lacivertli takımda bu performansıyla penaltılar harici en fazla gol atan isim oldu.

Sarı-lacivertli takımın oynadığı son 6 müsabakanın 4'ünde açılış golünü atan Miha Zajc, Galatasaray derbisinde de başarısını tekrarladı. Bu sezon toplam 5'nci kez maçın ilk golünü atan 27 yaşındaki orta saha, bu alanda da Fenerbahçe'nin lideri oldu.

Haberin Devamı

Kariyer rekorunu egale etti

27 yaşındaki Sloven futbolcu attığı golle birlikte kariyer rekorunu egale etti. Miha Zajc, Fenerbahçe formasıyla bu sezon 1 gol daha atması halinde kariyerinin en golcü sezonunu geçirecek.

Fenerbahçe formasıyla bu sezon 8'nci kez gol sevinci yaşayan Sloven oyuncu, 2016-2017 sezonuyla birlikte en golcü sezonunu tekrarladı.

2019 sezonundan Man City’nin Liverpool galibiyeti