Fenerbahçe Fenerbahçe'de milli yıldızdan ayrılık kararı! Yönetim transfer için izin verdi

Fenerbahçe'de milli yıldızdan ayrılık kararı! Yönetim transfer için izin verdi

28.12.2023 - 21:31 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe'de forma şansı bulmakta zorlanan tecrübeli futbolcunun ara transfer döneminde takımdan ayrılmak istediği öğrenildi. Sarı-lacivertli idarecilerin bu ayrılığa izin verdiği aktarıldı.

Fenerbahçede milli yıldızdan ayrılık kararı Yönetim transfer için izin verdi

İsmail Kartal yönetimindeki Fenerbahçe'de forma şansı bulmakta zorlanan milli futbolcunun ayrılık kararı aldığı ortaya çıktı. Tecrübeli oyuncunun devre arasında takımdan ayrılmak istediği ve bu talebini ilettiği vurgulandı.

Haberin Devamı

Fenerbahçe'de idarecilerin, ayrılmak isteyen tecrübeli futbolcuya Avrupa Şampiyonası'nın yaklaşması sebebiyle izin vereceği aktarıldı. İşte ayrıntılar...

Sports Digitale'in haberine göre; Fenerbahçe forması giyen Samet Akaydin, Avrupa Şampiyonası öncesi düzenli olarak forma giymek istemesi nedeniyle Fenerbahçe'den ayrılma kararı aldı. Milli savunmacının yönetimden izin istediği kaydedildi.

Samet Akaydin'in temsilcisinin Fenerbahçe ile bir görüşme yapacağı aktaıldı. Fenerbahçe'nin de Avrupa Şampiyonası nedeniyle oyuncunun kiralık olarak takımdan ayrılmasına sıcak baktığı vurgulandı.

29 yaşındaki stoper bu sezon Fenerbahçe'de 11 maça çıktı ve toplam 613 dakika sahada kaldı. Samet Akaydin bu süreçte 5 sarı kart gördü. Sarı-lacivertlilerle sözleşmesi 30 Haziran 2026'da sona erecek milli futbolcunun güncel piyasa değeri 2 milyon 800 bin euro.

Haberin Devamı

İdmanocağı altyapısında futbola başlayan Samet Akaydin daha sonra Trabzonspor altyapısı, Boluspor altyapısı, Arsinspor, Sancaktepe Belediyespor, Şanlıurfaspor, Keçiörengücü ve Adana Demirspor forrmaları giydi.

Fenerbahçe, geçtiğimiz sezon devre arasında Adana Demirspor'a 3 milyon 700 bin euro bonservis bedeli ödedi. Samet Akaydin, A Milli Futbol Takımı'nın formasını 4 müsabakada giydi.