Giresunspor Fenerbahçe'de Muhammed Gümüşkaya planı!

Fenerbahçe'de Muhammed Gümüşkaya planı!

05.07.2022 - 15:56 | Son Güncellenme:

Geçtiğimiz sezonu Giresunspor'da kiralık olarak geçiren Fenerbahçe'nin genç oyuncusu Muhammed Gümüşkaya ile ilgili yol haritası belli oldu.

Fenerbahçede Muhammed Gümüşkaya planı

Yeni sezon hazırlıklarını Avusturya'nın Graz kenti yakınlarındaki Bad Radkersburg bölgesinde sürdüren Fenerbahçe'nin kamp programında değişiklik yapıldı. 1-7 Temmuz olarak belirlenen Sarı-lacivertlilerin kampı 2 gün geriye çekildi. Kampın ikinci gününde 2 Temmuz'da Partizan ile oynanan hazırlık maçının ardından antrenmanlarını sürdüren sarı-lacivertli ekipte ikinci hazırlık maçı bugüne alındı. Sarı-lacivertliler, bugün TSİ 19.30'da Macaristan ekibi Mol Fehervar ile Graz'daki Merkur Arena'da karşı karşıya gelecek..

Haberin Devamı

Fenerbahçe kafilesi, mücadelenin ardından hazırlıklarını sürdürmek üzere İstanbul'a dönecek. Sarı-lacivertliler, 10 Temmuz'da ise Sakarya'da Hull City ile hazırlık maçı yapacak.

 

SON KARAR JESUS'UN

Giresunspor'un geçtiğimiz sezonun devre arasında Fenerbahçe'den kiraladığı Muhammed Gümüşkaya ile ilgili kararı Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus verecek. 

Yeşil Giresun'da yer alan habere göre, Sarı-lacivertli ekibin 1-7 Temmuz 2022 tarihleri arasında Avusturya'nın Graz şehri yakınlarında Bad Radkersburg bölgesinde yapacağı kampın ardından Muhammed'in de durumu netleşecek.

Giresunspor bu sezon da oyuncuyu kiralık olarak kadrosuna katmak istiyor.

Yazarlar