FenerbahçeFenerbahçe'de orta sahaya dev isim! Alternatifi de belli

Fenerbahçe'de orta sahaya dev isim! Alternatifi de belli

05.07.2025 - 07:01 | Son Güncellenme:

Orta sahaya mutlaka transfer yapmak isteyen Fenerbahçe, gündemine Premier Lig'den yıldız bir ismi aldı. Sarı lacivertliler oyuncunun alternatifini de belirledi.

Fenerbahçede orta sahaya dev isim Alternatifi de belli

Gelecek sezon için transfer çalışmalarına tam gaz devam eden ve gündemine yıldız isimleri alan Fenerbahçe'de Premier Lig'in yıldız ismi geçmeye başladı. Son olarak kadrosuna kiralık olarak Al-Nassr'dan Jhon Duran'ı katan sarı lacivertliler orta saha için çalışmalarına hız vermeye başladı. 

Haberin Devamı

THOMAS PARTEY SESLERİ

Teknik Direktör Jose Mourinho’nun raporu doğrultusunda transfer çalışmalarına devam eden sarı-lacivertli yönetim Arsenal ile sözleşmesi sona eren Thomas Partey ve menajeriyle görüşmelerini sıklaştırdığı öğrenildi.

Mourinho da tecrübeli futbolcunun transferine onay verirken, Portekizli teknik adamın oyuncuyla da bir görüşme gerçekleştirdiği bildirildi.

Sarı-lacivertli yönetim, Ganalı oyuncuyla yıllık ücreti konusunda pazarlıklarını sürdürüyor. Sarı-lacivertlilerin serbest statüde olması ve bonservis bedeli ödenmeyecek olması nedeniyle orta saha transfer listesinde Thomas Partey’i listenin ilk sırasında tutuyor.

Fenerbahçede orta sahaya dev isim Alternatifi de belli

Fenerbahçe’nin orta saha adayları arasında Tottenham forması giyen Bissouma’nın da olduğu ifade edildi. Bu transferde ise Futbol direktörü Devin Özek Londra kulübüyle temasa geçerek şartları sordu.

Haberin Devamı

Fenerbahçe’nin oyuncuyu kiralamak istediği Tottenham’ın ise futbolcuyu bonservisiyle satmayı planladığı öğrenildi. Tottenham’ın 1 yıl sözleşmesi kalan Bissouma için 20 milyon euro bonservis istediği, sarı-lacivertlilerin bu rakamı çok yüksek bulduğu bildirildi.

Fenerbahçe yönetimi Partey transferinden sonuç alamazsa, Bissouma için şartları zorlayacak.

 

EN ÇOK OKUNANLAR

KEŞFETYENİ

İlgili Haberler