Fenerbahçe Fenerbahçe'de Osayi-Samuel'in neden kadroda olmadığı ortaya çıktı! 'Kaburgalarında bir sıkıntı var'

Fenerbahçe'de Osayi-Samuel'in neden kadroda olmadığı ortaya çıktı! 'Kaburgalarında bir sıkıntı var'

28.09.2023 - 20:55 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe, Süper Lig'de 3. haftanın erteleme maçında Başakşehir ile karşı karşıya geldi. Sarı-lacivertli ekipte Osayi-Samuel'in neden kadroda olmadığı ortaya çıktı.

Fenerbahçede Osayi-Samuelin neden kadroda olmadığı ortaya çıktı Kaburgalarında bir sıkıntı var

Süper Lig'de 3. haftanın erteleme maçında Fenerbahçe, sahasında Başakşehir'i ağırladı. Karşılaşma öncesi Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

İlk olarak mücadeleye ilişkin görüşlerini aktaran İsmail Kartal, "Başakşehir, gerçekten iyi bir takım. Özellikle de Çağdaş Hocanın gelmesiyle beraber ve yeni yaptığı transferlerle takımın oyun kalitelerini güçlendirdiklerini düşünüyorum. Bunu İstanbulspor maçında gösterdiler. Bugün eksikleri var, bizim de kendimize göre eksiklerimiz var. Biz, maç maç önümüze bakıyoruz. Bugünkü maça da çok iyi hazırlandık. Oyuncularımızın antrenmanlardaki enerjisi pozitifti. Oyunumuzu geliştirme konusunda da her hafta küçük küçük dokunuşlarla, antrenmanlarda oyunsal anlamda gelişime açık yaptığımız dokunuşlarla bunları her maç içerisinde küçük küçük göstermek istiyoruz. İnşallah bunları da yavaş yavaş oturtarak bundan sonraki maçlarda çok daha güçlü bir Fenerbahçe sahada olacaktır diye düşünüyorum. Bugün de taraftarımızın önünde iyi mücadele edip 3 puanı alarak kazanmak istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

OSAYİ SAMUEL SÖZLERİ

Son olarak Bright Osayi-Samuel'in kadroda yer almamasına ilişkin soruyu cevaplandıran deneyimli çalıştırıcı, "Hafif bir sakatlığı vardı doğru. Kaburgalarında bir sıkıntı var. Biraz ezilme vardı. Çok büyük bir problem yok ama çok yük bindi, maç oynadı. Bir de bu maçta oynatarak risk almayalım dedik. Onu dinlendirme kararı aldık" dedi.