Fenerbahçe Fenerbahçe'de Pelkas yol ayrımında

Fenerbahçe'de Pelkas yol ayrımında

08.12.2021 - 09:41 | Son Güncellenme:

Geçtiğimiz sezon sergilediği başarılı performansla taraftarın sevgilisi haline gelen ancak 2021/2022 sezonu öncesi yaşadığı sakatlık sonrası bir türlü istediği performansı sergileyemeyen ve forma şansı bulmakta zorlanan Dimitrios Pelkas, Fenerbahçe ile yol ayrımında.

Fenerbahçede Pelkas yol ayrımında

Fenerbahçe'nin büyük umutlarla kadrosuna kattığı, geçtiğimiz sezon da iyi bir performans gösteren Dimitrios Pelkas bu sezon adeta kayboldu. 

Haberin Devamı

MENAJERİNE TALİMAT VERDİ
Daha önce "Kendime olan güveni yitirdim" açıklamasını yapan Yunan oyuncunun menajeri ile bir araya geldiği ve "Futbol kariyerim için başka bir takıma transfer olmam gerekiyor. Mümkünse devre arasında transferim gerçekleşsin" dediği öğrenildi.

İTALYAN VE RUS KULÜPLERİNİN İLGİSİ VAR
Dimitrios Pelkas'a Yunanistan dışında, İtalyan ve Rus kulüplerinin ilgisi olduğu da gelen haberler arasında.

TEKLİFLER GERİ ÇEVRİLMİŞTİ
Fenerbahçe sezon başında Pelkas için gelen 7 milyon Euro civarındaki teklifleri geri çevirmiş ve 9-10 milyon civarında ücret talep etmişti.

PEREIRA İLE FORMAYI UNUTTU
Sarı-lacivertlilerde geçen sezonun yıldızı olan Dimitris Pelkas, Vitor Pereira'nın göreve gelmesiyle birlikte formayı unuttu. Yunan yıldız bu sezon sadece 12 maçta şans bulabildi. Ligde 7 maçta forma giyen Pelkas toplam 226 dakika sahada kalırken, çıktığı 5 Avrupa maçında ise 163 dakika oyunda kaldı. (Takvim)

Haberin Devamı