Fenerbahçe Fenerbahçe'de Serdar Dursun'dan eşine Galatasaray sözü!

Fenerbahçe'de Serdar Dursun'dan eşine Galatasaray sözü!

10.04.2024 - 10:34 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe'de son dönemde adından çokça söz ettiren Serdar Dursun'un eşine Galatasaray maçıyla ilgili verdiği söz gündem oldu.

Fenerbahçede Serdar Dursundan eşine Galatasaray sözü

Süper Kupa finalinde 1. dakikadan sonra sahadan çekilen Fenerbahçe'de rota Konferans ve Süper Lig'e döndü. Olympiakos ile kritik bir maça çıkacak Fenerbahçe'de Serdar Dursun'un eşi Yasemin'e Galatasaray ile ilgili verdiği söz ortaya çıktı

Haberin Devamı

FENERBAHÇE'NİN ALACAĞI CEZA NET DEĞİL
Şanlıurfa'da Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan Süper Kupa mücadelesi, Sarı-Kırmızılılar'ın ilk dakikada öne geçmesi ve karşılaşmaya U19 takımı ile çıkan Sarı-Lacivertliler'in maçtan çekilmesi ile son bulmuştu. Yaşanılan gelişmeler sonrası gözler, mücadeleye ilişkin kararı verecek Türkiye Futbol Federasyonu'na çevrildi.

TFF Yönetimi, kısa zamanda konuyla ilgili toplanacak ve ardından PFDK sevkleri yapılacak. Galatasaray'ın 3-0 hükmen galip ilan edilmesi beklense de Fenerbahçe'nin ne ceza alacağı net değil.

AKILLAR GALATASARAY DERBİSİNDE
Fenerbahçe'nin Galatasaray ile bu sezon bir randevusu daha olacak. Süper Lig'de sondan bir önceki maçta sarı-kırmızılılar Fenerbahçe'yi konuk edecek. Otoriteler şampiyonluk düğümünün bu maçta çözüleceğini öngürüyor. Süper Kupa maçına U19 takımıyla çıkan Fenerbahçe bu derbide tüm kozuyla sahada olacak.

Haberin Devamı

Fenerbahçede Serdar Dursundan eşine Galatasaray sözü

'RAMS PARK'TA 10 SİU SÖZÜ'
Fenerbahçe'ye devre arasında dönen Serdar Dursun ise şimdiden bu maça odaklandı. Serdar'ın eşi Yasemin Dursun'a gol sözü verdiği ortaya çıktı. Golcü futbolcunun eşi paylaştığı mesajda şu ifadeler yer aldı: 'RAMS Park'ta 10X Siu sözü aldım'

HAKEM SCHARER
UEFA Avrupa Konferans Ligi çeyrek final ilk maçında Fenerbahçe’nin, deplasmanda Yunanistan temsilcisi Olympiakos ile oynayacağı müsabakayı İsviçre Futbol Federasyonu’ndan Sandro Scharer yönetecek. Scharer’in yardımcılıklarını Stephane De Almeida ve Bekim Zogaj yapacak. Müsabakanın dördüncü hakemi Alessandro Dudic olacak. Ayrıca VAR koltuğunda Almanya’dan Bastian Dankert, AVAR’da ise İsviçre’den Lionel Tschudi oturacak.