Fenerbahçe Fenerbahçe'de sıcak transfer gelişmesi! Avrupa devi, Altay için geliyor

Fenerbahçe'de sıcak transfer gelişmesi! Avrupa devi, Altay için geliyor

13.05.2022 - 08:10 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe'nin oyuncuları Avrupa'nın dev kulüplerinin radarına girdi. Bu isimlerden birisi de Altay Bayındır. Avrupa'nın köklü kulübünün, 24 yaşındaki kaleci için sarı-lacivertli kulüple pazarlıklara başlayacağı ileri sürüldü.

Fenerbahçede sıcak transfer gelişmesi Avrupa devi, Altay için geliyor

Fenerbahçe Süper Lig'de bu sezon şampiyonluk hasretini dindiremedi. Ziraat Türkiye Kupası'na ve Avrupa macerasına erken havlu attı. Buna rağmen Sarı-Lacivertliler’in birçok oyuncusu transferin gözdesi haline geldi. Bu isimlerden biri de Altay Bayındır

Haberin Devamı

F.BAHÇE'NİN YÜKSELİŞE GEÇMESİNDE BAŞROLÜ OYNADI

Konyaspor maçında yaşadığı talihsiz sakatlığın ardından kaleyi Berke Özer'den devralan 24 yaşındaki kaleci farkını ortaya koydu ve takımının seri galibiyetler alıp yükselişe geçmesinde önemli pay sahibi oldu. 

Fenerbahçede sıcak transfer gelişmesi Avrupa devi, Altay için geliyor
ŞAMPİYON AJAX DÜĞMEYE BASIYOR

Hollanda'da çarşamba gecesi Heerenveen'i 5-0 yenerek 36. şampiyonluğunu ilan eden Ajax, milli eldiveni bir süredir yakından takip ediyor. Fanatik'te yer alan habere göre; Hollanda devi, Inter ile anlaşan Andre Onana’nın yerini Altay ile doldurmak için sonunda harekete geçiyor. Oyuncu izleme komitesinin, “Transfer edilmeli” raporu sonrası Ajax’tan yetkililerin önümüzdeki haftalarda İstanbul’a gelerek Fenerbahçe’ye ilk resmi teklifi yapmaları bekleniyor.

Haberin Devamı

YÖNETİM TUTMAK İSTİYOR

Sarı-Lacivertliler, Jesus önderliğinde başlayacak yeniden yapılanmaya kaynak sağlamak için 1 ya da 2 oyuncu satmak zorunda kalabilir. Ancak yönetim, kaptanlığa kadar yükselen ve takımın en önemli parçalarından biri haline gelen Altay Bayındır’ı en az 1 sezon daha kadroda tutmak istiyor. Bu nedenle Ajax’ın Sarı-Lacivertliler’i ikna etmek için çok iyi bir rakamla masaya oturması şart.