Fenerbahçe Fenerbahçe'de şok eden rakamı açıkladı: Piyasada konuşulan maaş...

Fenerbahçe'de şok eden rakamı açıkladı: Piyasada konuşulan maaş...

11.05.2022 - 21:11 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe'de gelecek sezonda takımın başına büyük olasılıkla teknik direktör Jorge Jesus'un getirilmesi bekleniyor. Milliyet Gazetesi'nden Mustafa Anıklı, bu haftaki köşesinde sarı-lacivertli takımdaki gelişmeleri masaya yatırdı. Anıklı ayrıca naklen yayın ihalesi ile ilgili de önemli bilgileri aktardı. İşte detaylar...

Fenerbahçede şok eden rakamı açıkladı: Piyasada konuşulan maaş...

Fenerbahçe, teknik direktör İsmail Kartal'la son dönemde büyük çıkış yakaladı. Son olarak derbide Vodafone Park'ta Beşiktaş'la 1-1 berabere kalan sarı-lacivertli takım Kartal yönetiminde yenilmezlik serisini 12 maça çıkardı.

Haberin Devamı

Fenerbahçede şok eden rakamı açıkladı: Piyasada konuşulan maaş...

İKİNCİLİK YARIŞINDA DEV AVANTAJ

Bitime iki hafta kala ikincilik yarışında Konyaspor'a 5 puan fark atan Fenerbahçe'de yeni sezonda teknik direktör Jorge Jesus'u takımın başına getirilmesi bekleniyor. Milliyet Gazetesi'nden Mustafa Anıklı, bu haftaki köşesinde sarı-lacivertli takımda yaşanan son gelişmeleri değerlendirdi. İşte Anıklı'nın yazısı:

'JESUS'UN KONUŞULAN MAAŞI 111. 4 MİLYON LİRA'

"Philip Cocu geldi, olmadı. Ersun Yanal geldi, uymadı. Erol Bulut geldi, oturmadı. Vitor Pereira geldi, duramadı. Löw zaten, hiç yaklaşmadı. Şimdi de, Jorge Jesus... Piyasada konuşulan maaşı, 7-8 milyon euro aralığında... Hadi en alttan hesaplayalım; 111.4 milyon lira... Fenerbahçe'nin son açıklanan harcama limiti, 534 milyon lira... Güle güle harca!

Haberin Devamı

Fenerbahçe, "28 şampiyonluğun" kupasıyla, kendisine on küsur yıl önce yapılan kumpasıyla, birilerinin kravatıyla uğraşadursun, takım "kravat" olmuş, kimin umurunda...

Fenerbahçede şok eden rakamı açıkladı: Piyasada konuşulan maaş...

'KOCAMAN, BELÖZOĞLU, KARTAL HEPSİ BİZİM EVLAT SAYILMAKTA AMA...'

İsmail Kartal, o "bitik" ve "yitik" takımı ayağa kaldırmış ama, Koç hala Jesus için Lizbon'da... Sarı-lacivertliler bugün Şampiyonlar Ligi için yoldaysa, "beğenilmeyen", "dudak bükülen", "yakıştırılmayan" Kartal sayesinde oysa... Aykut Kocaman, Emre Belözoğlu, İsmail Kartal; hepsi "bizim evlat" sayılmakta ama bunların yerine gelen "evlatlıklar"ın çok daha hatırı var piyasada...

'KONYASPOR İKİNCİLİK AVANTAJINI KORUSAYDI NE YAPACAKTIN?'

Tamam, İsmail Kartal, "emanetçi" kabul edildi. Lig bitti, bitecek; hala "esas oğlan" gelmedi. Hala transferi yönetecek bir kılavuz kaptan getirilmedi. Ne gidecek belli, ne gelecek... Lokomotifin olan "futbol"da kayıpsın, rakiplerin yaptıklarına kulp buluyorsan ayıpsın! Bugün, Konyaspor ikincilik avantajını korusaydı, ne yapacaktın? Gerçekleşen basın toplantısında, Yüksek Divan Kurulu'nda yapılan açıklamada her şey, "Yüzde 100" doğru bile olsa, bunlar "başarısızlığı perdeleyen" suni bir gündem mi yoksa?

Fenerbahçede şok eden rakamı açıkladı: Piyasada konuşulan maaş...

NE OLDU ŞU NAKLEN YAYINLAR?

Türkiye Futbol Federasyonu'nun naklen yayın hakları ihale komisyonunda kimler vardı? Nihat Özdemir, Servet Yardımcı, Mehmet Baykan, Erhan Kamışlı, Kadir Kardaş, Ahmet Ağaoğlu, Ali Koç, Burak Elmas, Mehmet Sepil ve Göksel Gümüşdağ.

Haberin Devamı

TFF Başkanı Nihat Özdemir ayrıldı. Yardımcılarından Mehmet Baykan ile Erhan Kamışlı ayrıldı. Göztepe'nin sahibi Mehmet Sepil gitti. Burak Elmas ayrılmak üzere... Eeee, ne oldu şu yayın ihalesi? Şansal (Büyüka) Ağabey, "Digiturk ile yapılacak anlaşma yakında açıklanır" demişti, o da olmadı.

Aslında, hepimiz biliyoruz işin beIN Sports dışına çıkmayacağını... Ama ne şartla? Onları görmek, bilmek istiyoruz. Kulüpler de, harcama limiti diye tutturuyor. Fakat naklen yayın gelirinin ne olacağı belli olmadan, nasıl hesaplanacak? Ne kadar kazanacağını bilmeden, transfer nasıl yapılacak?

Merak etmeyin; bizde kervan yolda düzülür.

MHK BAŞKANI YABANCI OLACAK

Merkez Hakem Kurulu (MHK) Başkanı bir yabancı olacak. Video Asistan Hakem (VAR) Koordinatörü yabancı olacak. Hakem İşleri Müdürü yabancı olacak. Süper Lig gözlemcileri yabancı olacak. Yabancılar, sadece Süper Lig ile 1. Lig hakemlerini kontrol altında tutacak. Hakemlerin eğitimleri de, yabancıların elinde olacak.

Haberin Devamı

Fenerbahçede şok eden rakamı açıkladı: Piyasada konuşulan maaş...

'ELLERAY'IN TFF ADINA HAZIRLADIĞI RAPORDAN BUNLAR ÇIKACAK'

Bunları ben söylemiyorum. Eski hakem Ercan Durna'nın youtube kanalında ağzından dökülenler... Durna, Uluslararası Futbol Birliği Kurulu (IFAB) Direktörü David Elleray'ın Türkiye Futbol Federasyonu adına hazırladığı rapordan bunların çıkacağı iddiasında... TFF Genel Kurulu'nda bunların oylanacağını, eğer kabul edilirse, gelecek sezon bu uygulamanın gerçekleşeceğini belirtiyor.

Her şeye yabancı olduğumuz gibi, hakemliğe de yabancı olacağız anlaşılan... Kimse şikâyet etmesin! Kendi eden kendi bulur. Yusuf Namoğlu'nu, Zekeriya Alp'i, Serdar Tatlı'yı, onu, bunu, şunu beğenmeyenler, yarın David, Hans, Pierluigi ile karşı karşıya kalır.

Aynı üçüncü dünya ülkeleri gibi... Dünya futbolunun devlerine yetişmeye çalışırken, "ayak futbolu"nun cüceleri arasında kendimize yer edinmeye çalışıyoruz.

Hayırlısı... Bu arada Durna, hakem atamalarını 5 kişilik bir ekibin yapacağını, bunlardan birinin Kulüpler Birliği temsilcisi olacağını söylüyor. Yetmez... Atama komitesi, Ahmet Ağaoğlu, Ali Koç, Ahmet Nur Çebi, Burak Elmas ile yabancı MHK Başkanı'ndan oluşsun. Şikayetler de son bulsun."

Haberin Devamı