Fenerbahçe Fenerbahçe'de sürpriz ayrılık! Sezona damga vurmuştu, 2 kulüp talip oldu

Fenerbahçe'de sürpriz ayrılık! Sezona damga vurmuştu, 2 kulüp talip oldu

07.06.2022 - 08:23 | Son Güncellenme:

Süper Lig'i ikinci sırada tamamlayan Fenerbahçe Teknik direktörlük görevine dünyaca ünlü hoca Jorge Jesus'u getirdi. Şampiyonlar Ligi'ne 2. Ön Eleme turundan başlayacak olan sarı-lacivertliler transfer çalışmalarına hız verdi. Fenerbahçe'de sezonun flaş ismi ile yolların ayrılacağı belirtildi.

Fenerbahçede sürpriz ayrılık Sezona damga vurmuştu, 2 kulüp talip oldu

Teknik direktörlük görevine dünyaca ünlü hoca Jorge Jesus'u getiren Fenerbahçe'de gözler artık sezon öncesi yapılacak hazırlık kampına çevrilmiş durumda. Şampiyonlar Ligi'ne 2. Ön Eleme turundan başlayacak olan sarı-lacivertliler, temmuz ayının ortasında resmi maçlara çıkacağı için yeni sezonu 13 Haziran'da başlayacak olan kampla resmen açacak.

Haberin Devamı

Fenerbahçe'de yeni sezon öncesi en çok merak edilen konulardan biri ise takımdaki geleceği belirsiz olan futbolcularla ilgili yeni teknik direktör Jorge Jesus'un vereceği karara çevrilmiş durumda. Öte yandan sarı-lacivertli ekipte sezonun flaş ismiyle yollar ayrılıyor.

HENRIQUE RADARDA
Teknik direktörlük koltuğuna Jorge Jesus'u oturttuktan sonra transfer çalışmalarına hız veren Fenerbahçe'de Bruno Henrique sesleri yükselmeye başladı. Sarı-Lacivertli yönetimin tecrübeli sol kanat oyuncusu için teklif yaptığı belirtiliyor. 

BALE'İ GEÇTİ
31 yaşındaki Sambacı, 2019 yılında Flamengo'nun Libertadores Kupası çeyrek final maçında Internacional'a karşı oynadığı maçta 38 kilometre hıza ulaşmış ve dünya gündemine oturmuştu. Bruno Henrique böylece ünlü Galli yıldız Gareth Bale'in 36.9 km'lik rekorunu da tarihe gömerek dünyanın en hızlı futbolcusu unvanını eline geçirmişti. Brezilyalı futbolcu dünya tarihinin en hızlı atleti olan Usain Bolt'u bile geride bırakmıştı.

Haberin Devamı

Fenerbahçede sürpriz ayrılık Sezona damga vurmuştu, 2 kulüp talip oldu

ROSSİ GİDİYOR
Bu arada Fenerbahçe'nin Uruguaylı yıldızı Diego Rossi'yi elden çıkartabileceği belirtiliyor.Takvim'in haberine göre; Kanarya, geçtiğimiz günlerde 5.5 milyon Euro'ya bonservisini aldığı yıldız oyuncuyu 12-13 milyon Euro civarında bir ücretle elden çıkarmayı planlıyor. Rossi'yi özellikle Brezilya ekipleri yakından takip ediyor. Corinthians ve Palmeiras yıldız futbolcuyu kadrosuna katmak için çalışmalarını sürdürüyor.

SAMATTA SÜRPRİZİ
Jorge Jesus'un özellikle geçtiğimiz sezon kiralık olarak başka takımlarda forma giyen yabancılarla ilgili tavrı merak edilirken, Portekizli teknik adamdan Mbwana Samatta ile ilgili sürpriz bir karar geldi. Jesus'un geçen sezonu Belçika ekibi Royal Antwerp'te geçiren forvet oyuncusu Mbwana Samatta'yı kamp döneminde takımda görmek istediği ve oyuncu ile ilgili kesin kararı göstereceği performans sonrası vereceği öğrenildi.

Fenerbahçede sürpriz ayrılık Sezona damga vurmuştu, 2 kulüp talip oldu

SZALAI İNGİLİZLER'İ MEST ETTİ
UEFA Uluslar A Ligi'nde Macaristan, İngiltere'yi 1-0 yendi. Fenerbahçe'nin yıldızı Attila Szalai'nin 90 dakika forma giydiği maçı kazanan Macarlar, 60 yıl sonra İngiltere'yi devirmeyi başardı.

Haberin Devamı

TAM NOT ALDI
3’lü savunma sistemiyle oynayan Macaristan’da sol stoperde görev yapan başarılı futbolcu Szalai, performansıyla tam not aldı. Fizik olarak da bir hayli güçlü olan Szalai, yeni sezon öncesi Fenerbahçe taraftarlarını heyecanlandırdı. Öte yandan İngilizler Macar futbolcunun performansına hayran kaldı.

BRUNO ALVES FUTBOLU BIRAKTI
Son olarak Apollon Smyrnis forması giyen Bruno Alves, futbol kariyerine nokta koyduğunu açıkladı. Yıldız isim açıklamasında "Futbolculuk kariyerim sona erdi. Spor hayatım boyunca çalıştığım tüm kulüpler, teknik direktörler, antrenörler ve takım arkadaşlarıma minnettarım. Bu yolculuk bitti ama yeni fırsatlar doğacak. Teşekkürler." ifadelerini kullandı.