Fenerbahçe Fenerbahçe'de üst üste kırmızı kartlar! İnanılmaz hata

Fenerbahçe'de üst üste kırmızı kartlar! İnanılmaz hata

12.11.2022 - 18:22 | Son Güncellenme:

Spor Toto Süper Lig’in 14. Haftasında Fenerbahçe, Giresunspor ile karşı karşıya geldi. Heyecan dolu karşılaşma Ülker Stadyumu’nda oynandı. Kritik maçta Fenerbahçe'nin golcü ismi Enner Valencia rekor kırdı. Fenerbahçe, ligde üst üste kırmızı kart gördü.

Fenerbahçede üst üste kırmızı kartlar İnanılmaz hata

Fenerbahçe. Spor Toto Süper Lig’in 14. haftasında kendi sahasında Giresunspor’u konuk etti. Müsabaka Ülker Stadyumu’nda oynandı. Jorge Jesus yönetimindeki Fenerbahçe'de golcü ismi Enner Valencia maça damga vurdu. Sarı-lacivertliler ligde üst üste kırmızı kart gördü.

Haberin Devamı

MAÇA YOĞUN İLGİ

Fenerbahçe taraftarı, takımını bu sezon iç sahada ve dış sahada oynadığı maçlarda yanlız bırakmadı. Oynanan Giresunspor maçında da yerlerini alan sarı-lacivertli taraftarlar takımının yanında oldu. Kadıköy'de 41 bin 180 taraftar mücadeleyi stadyumdan takip ediyor.

Fenerbahçede üst üste kırmızı kartlar İnanılmaz hata

10 KASIM'A ÖZEL TİŞÖRT

Fenerbahçe dünkü mücadele öncesi ısınmaya çıkarken Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün vefatının 84. yılı için özel bir tişört giydi. Atatürk fotoğraflı tişörtler giyen sarı-lacivertli futbolcular Ata'yı bir kez daha andı. Aynı şekilde teknik direktör Jorge Jesus da açıklamalarında Atatürk için anma konuşması yaptı.

18.57 MESAJI

Fenerbahçeli futbolcular sahaya özel bir pankartla çıktı. Seremoni öncesi Deprem Farkındalık Tatbikatı mesajı paylaşıldı. Dün saat 18.57'de yurt genelinde yapılan tatbikat tanıtıldı. Futbolcular, 'Çök-Kapan-Tutun' yazılı bir mesajla tatbikatın önemine vurgu yaptı. Öte yandan statta da maç öncesi özel olarak anons gerçekleşti ve saat 18.57'de yapılan tatbikat taraftarlara anlatıldı.

Haberin Devamı

 ANLAMLI DESTEK

Sarı-lacivertli kulüp tedavi gören çocukların yaşıtları gibi seremoniye çıkma hayalini gerçekleştirmeyi sürdürüyor.

Karşılaşmada Çapa Tıp Fakültesi’nde 11 yaşından beri lösemi tedavisi gören Özgür Alparslan, tablet ile seremonideki yerini aldı.
15 yaşındaki Özgür Alparslan’ın tedavisi için Ağrı’dan İstanbul’a gelen ailesi de Kanserli Çocuklara Umut Vakfı’nın (Kaçuv) Aile Evleri’nde konaklıyor.

Fenerbahçede üst üste kırmızı kartlar İnanılmaz hata

MAÇTA İLK SARI KART PEDRO'YA

13. dakikada Fenerbahçe'de Miha Zajc, serbest vuruşta ceza sahasına doğru topu havalandırdı. Szalai'nin kafa ile indirdiği topa Joao Pedro röveşata ile vurmak istedi ancak rakibine faul yaptı ve hakem Arda Kardeşler, Pedro'ya sarı kart gösterdi.

FERDİ HAZIRLADI VALENCİA ATTI

Fenerbahçe'de Ferdi Kadıoğlu, orta sahada aldığı topu harika hareketlerle taşıdı ve ceza sahasında rakibinin müdahalesi ile yerde kalınca maçın hakemi penaltı noktasını gösterdi. Topun başına gol kralı Enner Valencia geçti. Valencia topla kaleciyi ayrı köşelere göndererek takımını öne geçirdi. 

Haberin Devamı

Fenerbahçede üst üste kırmızı kartlar İnanılmaz hata

PEDRO'YA KIRMIZI KART

Dakika 40'da Fenerbahçe 10 kişi kaldı. Sarı-lacivertli ekibin hücum hattında görev alan Joao Pedro, topa dokunmak için ayağını fazla kaldırdı ve rakibine müdahalede bulununca maçın hakemi ikinci sarı karttan kırmızı kartını çıkardı.

Fenerbahçede üst üste kırmızı kartlar İnanılmaz hata

NET FIRSAT KAÇTI

Giresunspor'da Kuwas, dakika 69'da serbest vuruşta topu ceza sahasına doğru gönderdi, kafa ile indirilen topa altı pasta vuruş gelmeyince Crespo topu uzaklaştırdı

MAÇA DENGE GELDİ

Dakika 71'de Giresunspor'da maça dengeyi getiren isim Sainz oldu. Sağ kanttan yapılan ortayı savunmada Serdar Aziz kafa ile uzaklaştırmak istedi, ceza sahası sol çaprazda topu önünde bulan Sainz yakın direk dibinden ağları buldu.

SERDAR DURSUN OYUNDA

Serdar Dursun, 9 Ekim’de oynanan Fatih Karagümrük maçı sonrası ilk kez Fenerbahçe formasını giydi. Tecrübeli golcü müsabakanın 88’inci dakikasında oyuna dahil olmuştu. Jorge Jesus, Serdar Dursun’u Giresunspor karşısında 78’inci dakikada oyuna dahil etti.

Fenerbahçede üst üste kırmızı kartlar İnanılmaz hata

SERDAR AZİZ'DEN BÜYÜK HATA!

Giresunspor'da Sainz bir kez daha sahneye çıktı. Dakika 83'de ilerde presle Serdar Aziz'den topu kapan Sainz, ceza sahası sağ çaprazda kaleci ile karşı karşıya pozisyonda topu ağlara gönderdi 

Haberin Devamı

Heyecan dolu müsabaka konuk ekip Giresunspor'un 2-1'lik galibiyeti ile sonra erdi.

Fenerbahçede üst üste kırmızı kartlar İnanılmaz hata

GALATASARAY'I DA YIKMIŞTI

Fenerbahçe deplasmanında takımına galibiyeti getiren golleri kaydeden Borja Sainz, Galatasaray'ı 1-0 yendikleri maçta da fileleri havalandırmıştı.

ENNER VALENCİA'DAN REKOR

Giresunspor karşısında penaltıda ağları havalandıran Enner Valencia, ligdeki 13. golüne ulaştı. Ekvadorlu futbolcu bu 13 golle kariyer rekorunu kırdı. Ligde 12 maçta forma giyen başarılı futbolcu 13. kez ağları sarstı. Valencia 6 kez penaltılarda sevindi. Deneyimli yıldız toplamda ise tüm resmi maçlar dahil edildiğinde 15. golünü buldu. Öte yandan bu sezon Süper Lig'deki 6. penaltı golünü Giresunspor'a atan Enner Valencia, bu şekilde ligdeki diğer 18 takımın tamamından daha fazla gol sevinci yaşadı.

KIRMIZI KART SORUNU

Giresunspor maçında Fenerbahçe'de kırmızı kart şoku yaşandı. Joao Pedro henüz 40. dakikada ikinci sarıdan atıldı. Sarı-lacivertliler bu sezon ligde 3. kez kırmızı kart sorunuyla karşılaştı. Daha önce ligin 4. haftasındaki Konyaspor maçı ve geçen haftaki Sivasspor mücadelelerinde Jorge Jesus'un takımı 10 kişi kalmıştı. Ayrıca bu sezon Fenerbahçe'nin maçlarında 5. kez kırmızı kart oldu. Sarı-lacivertliler ligde üst üste 2. kırmızı kartını gördü.

Haberin Devamı

Yazarlar