Skorer Fenerbahçe'den "101. Yıl Çocuk Giydirme Projesi"

Fenerbahçe'den "101. Yıl Çocuk Giydirme Projesi"

18.11.2008 - 10:21 | Son Güncellenme:

.

Fenerbahçeden 101. Yıl Çocuk Giydirme Projesi

Fenerbahçe Kulübü tarafından başlatılan "101. Yıl Çocuk Giydirme Projesi" kapsamında, Muş’ta ihtiyaç sahibi 320 öğrenciye giysi yardımı yapıldı.
Atatürk Spor Salonu’nda düzenlenen törene, Muş Vali Yardımcısı Okan Leblebicier, Belediye Başkanı Necmettin Dede, Ankara Vali Yardımcısı ve Fenerbahçe Kongre Üyesi Faruk Işık, Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyesi Ercan Karasu, Fenerbahçeli eski futbolcu Turhan Sofuoğlu, Fenerbahçe Dernekler Çalışma Grubu’ndan Murat Boyraz, Hatay Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Ali Ezelsoy ile ihtiyaç sahibi öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.
Törende konuşan Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyesi Ercan Karasu, Türkiye’nin her yanında ihtiyacı olan çocuklara yönelik yardımların sürdüğünü belirterek, "Bu çocuklar hepimizin. Çocuklarımızın mağdur olmaması için elimizden gelen her şeyi yapmaktayız" dedi.
Fenerbahçeli eski futbolcu Turhan Sofuoğlu ise yardıma ihtiyacı olanlara yardım etmenin büyük mutluluk olduğunu ifade ederek, "Biz futbol adına hep başarılar elde ettik. Sivil toplum örgütü olarak, sosyal etkinliklerdeki gücümüzü de göstermeye başladık. Eğer insanlarımıza yardımcı olabiliyorsak ne mutlu bize" diye konuştu.
Muş Vali Yardımcısı Okan Leblebicier de sporun dayanışma ve yardımlaşma olduğunu kaydederek, "Fenerbahçe gibi büyük bir camiayı böyle anlamlı bir hizmette Muş’ta görmekten mutluluk duyuyoruz. Bugün buradaki tablo sporun dayanışma ve yardımlaşmada ne kadar etkili bir araç olduğunu bir kez daha gösterdi" dedi.
Konuşmaların ardından, ihtiyaç sahibi 320 öğrenciye giysi yardımı yapıldı.

Yazarlar