Fenerbahçe Fenerbahçe'den bir transfer daha! Yıldız oyuncu İstanbul'a geldi

Fenerbahçe'den bir transfer daha! Yıldız oyuncu İstanbul'a geldi

29.08.2023 - 20:44 | Son Güncellenme:

Trendyol Süper Lig ve UEFA Konferans Ligi'nde şampiyonluk hedefleyen Fenerbahçe'de transferler devam ediyor. Sarı-lacivertliler yıldız oyuncuyla anlaşma sağladı. Golcü oyuncu İstanbul'a geldi.

Fenerbahçeden bir transfer daha Yıldız oyuncu İstanbula geldi

İsmail Kartal yönetiminde yeni sezona fırtına gibi başlayan Fenerbahçe 7 resmi karşılaşmadan da galip ayrıldı. Bu sezon Trendyol Süper Lig ve UEFA Konferans Ligi'nde şampiyonluk hedefleyen sarı-lacivertliler kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor. Fenerbahçe'nin anlaşma sağladığı golcü oyuncu gece geç saatlerde İstanbul'a geldi. İşte Fenerbahçe'deki son gelişmeler ve transferin ayrıntıları...

Haberin Devamı

LIVAKOVIC'TEN 'HAZIRIM' MESAJI

Altay’ın vedası sonrası Dominik Livakovic’in takıma katılması, Samandıra’yı bir anda şenlendirdi. Arkadaşları ile tanışıp, mesaisine başlayan Hırvat milli file bekçisi arkadaşları ile olan olumlu diyaloğunun yanı sıra antrenman hırsı ve çift kale maçlarda yaptığı kurtarışlarla ‘Ben hazırım’ mesajı verdi.

Hırvatistan Ligi’nde ve Avrupa Kupası ön eleme turlarında takımı Dinamo Zagreb’i yalnız bırakmayan oyuncu, başkanının gitmesini istememesine rağmen Fenerbahçe yönetiminin ısrarı üzerine takımından ayrılmış, İstanbul’un yolunu tutmuştu. 28 yaşındaki eldivenin, şu ana kadar gösterdiği performans ile fark yarattığı öğrenildi.

Fenerbahçeden bir transfer daha Yıldız oyuncu İstanbula geldi

KRUNIC İÇİN GÖRÜŞMELER YENİDEN BAŞLIYOR

Livakovic transferinde de mutlu sona ulaşan Fenerbahçe’de artık tüm gö-zler yeni gelecek 6 numaraya çevrildi. Tabii ki Teknik Direktör İsmail Kartal’ın raporu doğrultusunda yönetimin ilk hedefi Rade Krunic’di.

Haberin Devamı

Ancak Milan Teknik Direktörü Stefano Pioli, tecrübeli oyuncunun takımda kalacağını açıkladı. Bu gelişme üzerine sarı-lacivertli idareciler diğer alternatiflere yönelirken, Krunic’ten de ümidi kesmediği öğrenildi.

Kartal’ın isteği doğrultusunda yönetim, Krunic için Milanlı idareciler ile bir kez daha masaya oturacak ve son teklifini verecek.

Fenerbahçeden bir transfer daha Yıldız oyuncu İstanbula geldi

FENERBAHÇE'DE CRESPO DA AYRILIYOR

Geçtiğimiz günlerde İtalyan baınından La Gazetta dello Sport, Serie A ekibi Genoa'nın Miguel Crespo'yu transfer etmek için harekete geçtiği belirtilirken Çizme temsilcisinin, Portekizli futbolcu ile görüşmelerine devam ettiği aktarılmıştı.

26 yaşındaki orta sahanın Fenerbahçe ile olan sözleşmesi sezon sonunda bitecek.

Alfredo Pedulla'nın haberine göre Genoa, Miguel Crespo için Fenerbahçe ile 3.5 milyon euro + bonuslar karşılığında anlaşmaya vardı. Transferin kısa süre içerisinde resmiyet kazanması bekleniyor.

Miguel Crespo bu sezon Fenerbahçe formasıyla 3 maça çıktı. Portekizli futbolcu bu süreçte 147 dakika sahada kaldı. Miguel Crespo'nun güncel piyasa değeri 8 milyon euro.

Fenerbahçeden bir transfer daha Yıldız oyuncu İstanbula geldi

BATSHUAYI İLE YOLLAR AYRILIYOR

Fenerbahçe'de Crespo'nun ardından sürpriz bir ayrılık daha yaşanıyor. Sarı-lacivertlilerin geçtiğimiz sezonun başında Chelsea'den kadrosuna kattığı Michy Batshuayi ile yollar ayrılıyor. Belçikalı golcüye İngiltere Premier Lig'den Npttingham Forrest ve Fransa Ligue 1 ekiplerinden Lens talip olmuştu. Edin Dzeko'nun gelişiyle alternatif forvet konumuna düşen Batshuayi'nin takımdan ayrılma kararını teknik direktör İsmail Kartal'a ilettiği iddia edildi.

Haberin Devamı

Fenerbahçeden bir transfer daha Yıldız oyuncu İstanbula geldi

MORELOS SÜRPRİZİ! İSTANBUL'A GELDİ

Fenerbahçe, Michy Batshuayi'ye talipler çıkması ve Belçikalı futbolcunun ayrılık ihtimalinin ardından yeni bir forvet transferi için harekete geçti.

Bu doğrultuda birçok isimle görüşen Fenerbahçe, Rangers ile sözleşmesi sona eren Alfredo Morelos ile anlaşma sağladı. Morelos, sağlık testlerinden geçmek ve son görüşmeleri yapmak için İstanbul'a geldi.

Morelos, Fenerbahçe'nin yeni transferi Ryan Kent ile birlikte Rangers'ta forma giymişti.

İskoç ekibinde 2017-2023 yılları arasında forma giyen 27 yaşındaki futbolcu, 269 maçta 124 gol, 58 asistlik performans sergiledi.

Haberin Devamı

MORELOS'UN RANGERS RAKAMLARI

2017-2018 sezonu: 43 maç, 18 gol, 7 asist
2018-2019 sezonu: 48 maç, 30 gol, 4 asist
2019-2020 sezonu: 47 maç, 29 gol, 3 asist
2020-2021 sezonu: 44 maç, 17 gol, 9 asist
2021-2022 sezonu: 42 maç, 18 gol, 7 asist
2022-2023 sezonu: 45 maç, 12 gol, 6 asist

Fenerbahçeden bir transfer daha Yıldız oyuncu İstanbula geldi

ALFREDO MORELOS KİMDİR?

Tam adı Alfredo José Morelos Aviléz olan Alfredo Morelos, 21 Haziran 1996 tarihinde Kolombiya'nın Cerete kentinde doğdu. 27 yaşında. 1.77 metre boyundaki Kolombiyalı yıldız oyuncu hızı ve bitiriciliği ile ön plana çıkan bir forvet profili taşıyor. Futbol hayatına ülkesinin en önemli kulüplerinden Medellin'de başladı ve burada profesyonel oldu. 2016'da ilk yurt dışı transferini HJK Helsinki ile Finlandiya'ya yaptı. 500 bin euro karşılıüında bonservisi alındı. Burada gösterdiği yarım sezonluk performans kendisine Glasgow kapılarını açtı. Tam 6 sezon formasını giydiği Rangers ile önemli başarılar elde etti. 1 şampiyonluk kazanan, gol krallıkları yaşayan, ve 1 İskoçya Kuppası kaldıran yıldız isim çıktığı 269 karşılaşmada 124 gol atıp 58 de asist yaptı. Her ne kadar kulüp performansı mükemmel olsa da milli takım formasını istediği seviyede terletemedi. Sadece 11 karşılaşmada görev aldı ve rakip fileleri 1 kez havalandırdı. Güncel piyasa değeri ise 6 milyon euro.

Haberin Devamı