Fenerbahçe Fenerbahçe'den Cengiz Ünder hamlesi!

Fenerbahçe'den Cengiz Ünder hamlesi!

26.07.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

Sarı-lacivertliler, Marsilya forması giyen milli yıldız için girişimlere başladı. Cengiz Ünder’in transfer edilmesi halinde hem önemli bir kanat oyuncusu kadroya katılacak hem de yerli rotasyonunda teknik heyetin eli güçlenecek.

Fenerbahçeden Cengiz Ünder hamlesi

Süper Lig’deki 9 yıllık şampiyonluk hasretini noktalamaya kararlı olan Fenerbahçe transfer çalışmalarına yoğun şekilde devam ediyor.

Haberin Devamı

Kanat bölgesi için arayışlarını sürdüren sarı-lacivertliler rotayı son olarak Cengiz Ünder’e çevirdi. Marsilya’da top koşturan 26 yaşındaki milli futbolcuyu kadrosuna katmak için resmi temaslara başlayan yönetim bu transfere büyük önem veriyor.

Cengiz Ünder transferinin gerçekleşmesi durumunda sadece önemli bir kanat oyuncusu kadroya katılmış olmayacak. Aynı zamanda yerli oyuncu kontenjanı için de sıkıntı aşılacak. Ayrıca Cengiz Ünder daha önce Edin Dzeko ile birlikte Roma forması giydi. İtalyan kulübünde iyi bir uyumu bulunan ikilinin bunu sarı-lacivertli forma altında da göstermesi bekleniyor.

Marsilya ile sözleşmesi 2025 yılında bitecek yıldız futbolcu için şu an yüksek bir bonservis bedeli isteniyor. Sarı-lacivertli yönetim bu bedeli düşürmek için çalışmalarını sürdürüyor.

Haberin Devamı

Haberin Devamı

Yazarlar