Fenerbahçe Fenerbahçe'den çılgın Ferdi Kadıoğlu planı! Transfer için devler sıraya girdi

Fenerbahçe'den çılgın Ferdi Kadıoğlu planı! Transfer için devler sıraya girdi

18.11.2023 - 19:00 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe'de gösterdiği performansla dikkat çeken Ferdi Kadıoğlu ile ilgili çarpıcı bir karar alındı. Avrupa devlerinin yakından ilgilendiği milli yıldız için sarı-lacivertlilerin talep ettiği bonservis dudak uçuklattı.

Fenerbahçeden çılgın Ferdi Kadıoğlu planı Transfer için devler sıraya girdi

İsmail Kartal yönetimindeki Fenerbahçe'nin milli yıldızı Ferdi Kadıoğlu'nun gösterdiği performans, Avrupa devlerinin yakın takibine girdi. Sarı-lacivertlilerin genç yıldızı için gözlemciler devredeyken dikkat çeken bir hamle geldi.

Haberin Devamı

Fenerbahçe'nin Ferdi Kadıoğlu için istediği bonservis bedeli netlik kazandı. Sarı-lacivertliler, Avrupa devlerinin yakın takibindeki tecrübeli futbolcu için dudak uçuklatan bir bedelle masaya oturma kararı aldı.

TRT Spor'un haberine göre; Fenerbahçe'nin parlayan yıldızı Ferdi Kadıoğlu için dev takımlar sıraya girdi. Sarı-lacivertlilerin 24 yaşındaki yeteneğine Premier Lig'den Arsenal'ın yanı sıra Serie A'dan Napoli ve Milan'ın ilgi gösterdiği aktarıldı.

Fenerbahçeden çılgın Ferdi Kadıoğlu planı Transfer için devler sıraya girdi

Arsenal, Milan ve Napoli'nin yakın takibe aldığı Ferdi Kadıoğlu için Fenerbahçe'nin istediği bonservis bedeli ortaya çıktı. Sarı-lacivertlilerin genç yetenek için 30 milyon euro bonservis bedeli talep ettiği kaydedildi.

24 yaşındaki futbolcu bu sezon Fenerbahçe'de 18 resmi maçta şans buldu. Ferdi Kadıoğlu bu müsabakalarda 1 kez rakip fileleri havalandırdı. 24 yaşındaki oyuncu aynı süreçte 3 asist üretti.

Haberin Devamı

Fenerbahçeden çılgın Ferdi Kadıoğlu planı Transfer için devler sıraya girdi

Fenerbahçe'nin 30 milyon euro bonservis bedeli talep ettiği Ferdi Kadıoğlu'nun sözleşmesi 30 Haziran 2026'da sona erecek. 24 yaşındaki oyuncunun güncel piyasa değeri 17 milyon euro.

ESA Arnhem altyapısında yetişen Ferdi Kadıoğlu daha sonra NEC Nijmegen forması giydi. Fenerbahçe, 2018-2019 sezonu başında 1 milyon 400 bin euro bedelle genç oyuncuyu renklerine bağladı. Ferdi Kadıoğlu, A Milli Futbol Takımı'nda 13 maçta forma şansı buldu.

Yazarlar