Fenerbahçe Fenerbahçe'den forvete yıldız transfer hamlesi! Pedro ve Valencia'nın sakatlığı sonrası resmi görüşme

Fenerbahçe'den forvete yıldız transfer hamlesi! Pedro ve Valencia'nın sakatlığı sonrası resmi görüşme

07.12.2022 - 08:32 | Son Güncellenme:

Joao Pedro’nun sezonu kapatmasının ardından Enner Valencia’dan da sakatlık haberinin gelmesi Fenerbahçe’nin golcü transferi adına listesindeki yıldız isme daha da sarılmasına yol açtı. Bütçeyi ayarlamaya çalışan Fenerbahçe yönetimi, kısa süre içerisinde golcü oyuncunun hem kulübüyle hem de kendisiyle görüşmelere başlayacak.

Fenerbahçeden forvete yıldız transfer hamlesi Pedro ve Valencianın sakatlığı sonrası resmi görüşme

Joao Pedro'nun sezonu kapatması, Enner Valencia'nın dizindeki sakatlığı; Fenerbahçe için hücum hattına transferi daha da acil hale getirdi. Sarı-Lacivertliler, listedeki golcü oyuncunun transferi adına vites artırdı. Hem oyuncuyla hem de kulübüyle görüşmeler en kısa sürede başlayacak.

Haberin Devamı

7 eksikle Antalya'da

Fenerbahçe, 5 günlük kamp için dün Antalya'ya gitti. Burada Alanyaspor ve Salernitana ile hazırlık maçı oynayacak olan Sarı-Lacivertliler'de sakatlıkları bulunan 7 futbolcu İstanbul'da bırakıldı.

Sarı-Lacivertliler, Dünya Kupası nedeniyle lige verilen aranın ilk bölümünde çalışmalarını İstanbul’da sürdürdü. Ülker Stadı’nda iki hazırlık maçı oynayan Fenerbahçe, Vallecano’yu 3-1, Villarreal’i ise 2-1 mağlup etmeyi başardı. Jorge Jesus ve öğrencileri, hazırlıkların ikinci bölümü için dün Antalya’ya gitti. 10 Aralık Cumartesi gününe kadar burada çalışmalarını sürdürecek olan Sarı-Lacivertliler, Alanyaspor ve Salernitana ile hazırlık maçları oynayacak.

Fenerbahçeden forvete yıldız transfer hamlesi Pedro ve Valencianın sakatlığı sonrası resmi görüşme

Gornik, Wlodarczyk’e teklif bekliyor

Haberin Devamı

Fenerbahçe’nin 19 yaşındaki Polonyalı golcünün peşine düşmesi, taraftarı fazlasıyla heyecanlandırdı. ‘Yeni Lewandowski’ yakıştırılması yapılan Szymon Wlodarczyk için Sarı-Lacivertliler harekete geçmeye hazırlanıyor. Polonya basınında yer alan haberlere göre yıldız futbolcunun kulübü Gornik de gelecek teklifler için bekleyişte. Almanya’dan bazı takımlar da Wlodarczyk için devrede.

Toplam kadro değeri sadece 10.5 milyon Euro olan Polonya ekibi, Wlodarczyk’tan yüksek bir gelir elde etmenin hayalini kuruyor. Gornik’in rekor satışı, 2018- 19 sezonunda 4.5 milyon Euro’ya Fiorentina’ya giden orta saha oyuncusu Szymon Zurkowski olmuştu.

Fenerbahçeden forvete yıldız transfer hamlesi Pedro ve Valencianın sakatlığı sonrası resmi görüşme

Varsa yoksa Aboubakar

Pedro’nun sezonu kapatması, Valencia’nın dizindeki sakatlığı, Sarı-Lacivertliler için hücum hattına yapılacak transferi daha da acil hale getirdi. Fenerbahçe, Vincent Aboubakar‘ı kadrosuna katmak adına vites artırdı. Hem oyuncuyla hem de kulübüyle görüşmeler en kısa sürede başlayacak.

Fenerbahçe’de Joao Pedro’nun Vallecano maçında yaşadığı sakatlık şok etkisi yarattı. Tecrübeli oyuncu büyük ihtimalle sezonu kapattı. Bir kötü haber de Enner Valencia’dan geldi. Dünya Kupası’nda iki maçta sedyeyle kenara gelen buna rağmen oynamaya devam eden Ekvadorlu oyuncu da diz sakatlığıyla döndü. Tecrübeli futbolcunun sakatlık sicilinin kötü olması, forvet transferini daha da zorunlu hale getirdi. Yönetim, Vincent Aboubakar’ın işini bitirmek çalışmalara hız verdi. Hem golcü oyuncuyla, hem de Al-Nassr ile görüşmeler kısa süre içerisinde başlayacak.

Haberin Devamı

Fenerbahçeden forvete yıldız transfer hamlesi Pedro ve Valencianın sakatlığı sonrası resmi görüşme

İki seçenek de masada

Suudi ekibinin Cristiano Ronaldo’ya imza attırmak üzere olması, Fenerbahçe’nin en büyük avantajı. Al-Nassr, bu rüya transferi bitirebilirse Aboubakar’ın ayrılmasına onay verecek. Sarı- Lacivertliler, kiralama seçeneğine de uygun bir bedelle bonservisi alma formülüne de sıcak bakıyor.

Bir diğer avantaj ise Aboubakar’ın Türkiye’ye dönmeye hazır olması. Fenerbahçe, 8 Ocak’ta başlayacak olan ara transfer döneminin ilk günlerinde tecrübeli yıldıza imza attırarak bir an önce takıma katılmasını sağlamak istiyor.

Fener'in belalısıydı

Vincent Aboubakar, Türkiye’de iki farklı dönemde Beşiktaş formasını terletti. Kamerunlu yıldız, hem 2016-17 hem de 2020-21 sezonlarında Siyah-Beyazlı formayla şampiyonluk yaşadı. Aboubakar, iki şampiyonlukta da attığı gollerle büyük pay sahibi oldu. Yıldız futbolcu, Süper Lig’de oynadığı dönemde Fenerbahçe’nin tam anlamıyla belalısıydı. Aboubakar, Sarı-Lacivertliler’e karşı oynadığı 4 maçta 3 kez ağları sarstı. 30 yaşındaki forvetin Türkiye’de en fazla gol attığı takımlar Fenerbahçe ile birlikte Kayserispor oldu.

Haberin Devamı

Fenerbahçeden forvete yıldız transfer hamlesi Pedro ve Valencianın sakatlığı sonrası resmi görüşme