Fenerbahçe Fenerbahçe'den Levent Mercan harekatı! İşte takasta kullanılacak futbolcu

Fenerbahçe'den Levent Mercan harekatı! İşte takasta kullanılacak futbolcu

25.03.2024 - 08:33 | Son Güncellenme:

Galatasaray'la amansız zirve yarışına giren Fenerbahçe'de yönetim gelecek sezonun kadro planlamasını şimdiden yapmaya başladı. Sarı-lacivertli kulübün kurmayları, Fatih Karagümrük'ün gözde sol beki Levent Mercan'ı takas karşılığında renklerine bağlamak için düğmeye bastı. Takasta kullanılacak futbolcu belli oldu.

Fenerbahçeden Levent Mercan harekatı İşte takasta kullanılacak futbolcu

Fenerbahçe’de tüm camia 2 Nisan’daki Olağanüstü Genel Kurul’a kilitlendi. Konuşulan tek konu, futbol takımının ligden çekilip çekilmeyeceği. Öte yandan sportif direktör Mario Branco, bu konuya kulaklarını tıkadı. Portekizli futbol adamı yeni sezonun yapılanması için kolları sıvadı.

Haberin Devamı

GALATASARAY'IN GİRİŞİMİ SONUÇSUZ KALDI

Transferde ilk hedef, Karagümrük’ün yıldızı Levent Mercan. 23 yaşındaki sol bek için ocak ayında Galatasaray’ın girişimi sonuçsuz kalmıştı. Branco, elini çabuk tutup gurbetçi futbolcunun transferini bitirme aşamasına getirmeli planlıyor.

Fenerbahçeden Levent Mercan harekatı İşte takasta kullanılacak futbolcu

5 GOLE KATKI SUNDU

23 yaşındaki sol bek bu sezon Fatih Karagümrük'te 31 maça çıktı ve 1 gol ile 4 asist üretti. Levent Münir Mercan'ın Fatih Karagümrük ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2026'da sona erecek. 23 yaşındaki oyuncunun güncel piyasa değeri 3 milyon Euro.

Fenerbahçeden Levent Mercan harekatı İşte takasta kullanılacak futbolcu

TAKASTA EMRE MOR TEKLİF EDİLECEK 

Karagümrük ile görüşmelerin başladığı öğrenildi. Almanya doğumlu Levent ve menajeriyle kurulan temaslarda da önemli aşama kat edildiği kaydedildi. Sarı-lacivertliler, Levent Mercan’a karşılık şu anda bu takımda kiralık olarak forma giyen Emre Mor’u teklif ederek transferi noktalamayı umuyor. Karagümrük cephesinin vereceği yanıta göre farklı formüller de masaya gelebilir. Özellikle Ferdi Kadıoğlu’nun bu yaz iyi bir bedelle satılması ihtimali nedeniyle Levent Mercan ismi, transferde ilk sırada yer alıyor.,