Fenerbahçe Fenerbahçe'den Olympiakos'un yıldızına kanca! Arjantinli dinamo takip edilecek

Fenerbahçe'den Olympiakos'un yıldızına kanca! Arjantinli dinamo takip edilecek

11.04.2024 - 18:00 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe'de kurmaylar gelecek sezon adına transfer çalışmalarını hızlandırdı. Sarı-lacivertlilerin, Konferans Ligi'ndeki rakibi Olympiakos'un yıldızı ile ilgilendiği ortaya çıktı.

Fenerbahçeden Olympiakosun yıldızına kanca Arjantinli dinamo takip edilecek

İsmail Kartal yönetimindeki Fenerbahçe'de kurmaylar gelecek sezon için transfer çalışmalarına hız verdi. Sarı-lacivertlilerin, Olympiakos'un tecrübeli futbolcusuyla ilgilendiği öğrenildi.

Haberin Devamı

Olympiakos'un sezon başında transfer ettiği yıldız futbolcunun 2 maçta durumunun yakından takip edileceği aktarıldı. Takvim'in haberine göre; Fenerbahçe, Olympiakos forması giyen Santiago Hezze için harekete geçti.

Olympiakos'un sezon başında kadrosuna kattığı Santiago Hezze'nin Konferans Ligi'nde göstereceği performansa göre hamle yapılacağı aktarıldı. Santiago Hezze için Fenerbahçe'nin dışında birçok Avrupa ekibinin ilgi gösterdiği kaydedildi.

Santiago Hezze bu sezon Olympiakos'ta 39 karşılaşmada forma şansı buldu. Arjantinli orta saha bu müsabakalarda 1 asist üretti. Santiago Hezze'nin Olympiakos ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2028'de sona erecek. 22 yaşındaki orta sahanın güncel piyasa değeri 8 milyon euro.

Haberin Devamı

Huracan altyapısında futbola başlayan Santiago Hezze, sezon başında 4 milyon euro bedelle Olympiakos'a imza attı.