Fenerbahçe Fenerbahçe'den Patrick sürprizi!

Fenerbahçe'den Patrick sürprizi!

22.11.2019 - 14:14 | Son Güncellenme:

Brezilya’da flaş bir iddia ortaya atıldı. Fenerbahçe’nin Internacional’de forma giyen Patrick’le ilgilendiği ve gelecek sezon için istediği aktarıldı. 27 yaşındaki orta saha, “Avrupa’da oynamak isterim” açıklaması yaptı.

Fenerbahçeden Patrick sürprizi

Celal Umut Eren/ Skorer Dış Haberler - Fenerbahçe’de transferle ilgili sürpriz iddia gündeme geldi. Brezilya basınında yer alan haberde, sarı-lacivertli kulübün Brezilya’da Internacional’de forma giyen orta saha oyuncusu Patrick Bezerra do Nascimento ilgilendiği belirtildi.

Haberin Devamı

Geçtiğimiz yaz döneminde de bir girişimin olduğu ancak transferin bitmediği aktarıldı. Şu anda ise Fenerbahçe yönetiminin gelecek sezon için 27 yaşındaki futbolcuyla yeniden ilgilendiği bildirildi.

Hatta yıldız oyuncunun menajerinin ön bir görüşme yapmaya hazırlandığı da savunuldu. Konuyla alakalı bir açıklama yapan Patrick, “Avrupa’da oynama gibi bir isteğim var, evet. Ancak şu anda bu konularla alakalı bir bilgim. Ben işimi yapıyorum. Hem benim hem de kulübüm için iyi bir gelişme olmalı. Şu anda sezona odaklandım” ifadelerini kullandı.