Fenerbahçe Fenerbahçe'den Süper Kupa için 2 yeni karar!

Fenerbahçe'den Süper Kupa için 2 yeni karar!

05.04.2024 - 19:19 | Son Güncellenme:

Süper Kupa maçında Galatasaray ile pazar günü karşı karşıya gelecek Fenerbahçe'nin yeni kararlara imza attığı öğrenildi.

Fenerbahçeden Süper Kupa için 2 yeni karar

İsmail Kartal yönetimindeki Fenerbahçe, Süper Kupa'da Galatasaray ile oynayacakları mücadele öncesi dikkat çeken kararlara daha imza attı.

Haberin Devamı

Galatasaray karşılaşmasına U-19 Takımı ile çıkma kararı alan Fenerbahçe'de yönetimin bir karar daha aldığı öğrenildi. TRT Spor'un haberine göre; Fenerbahçe'nin Süper Kupa maçı öncesi düzenlenecek basın toplantısına katılmama kararı aldığı belirtildi.

Fenerbahçe'nin pazar günü maçtan 3 saat önce Şanlıurfa'ya gideceği kaydedildi.

ERTELEME TALEBİ KABUL EDİLMEDİ

Fenerbahçe'nin 3 Nisan 2024'te maçın ertelenmesi ve yabancı hakem tarafından yönetilmesine dair TFF'ye başvuruda bulunduğu açıklanmıştı. TFF, Fenerbahçe'nin bu talebini kabul etmemişti.

Türkiye Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamada şu ifadeler kullanılmıştı:

"2023 Turkcell Süper Kupa müsabakası ile ilgili olarak Fenerbahçe Spor Kulübü'nün 3 Nisan 2024 tarihinde yaptığı yazılı başvurusunda; '2023 Turkcell Süper Kupa maçı 23 Mayıs 2024 tarihinde, yabancı hakemlerin yönetiminde oynanmaz ise maça A Takımımız ile çıkmayacağız.' ifadelerini içeren yazılı başvurusu ise A Millî Futbol Takımımızın Avrupa Futbol Şampiyonası hazırlıkları ve kamp programı göz önünde bulundurularak kabul edilmemiş ve maça MHK kadrosundan hakem ataması yapılmıştır. 2023 Turkcell Süper Kupa müsabakası daha önce ilan edildiği üzere 7 Nisan 2024 Pazar günü Şanlıurfa 11 Nisan Stadyumu'nda oynanacaktır."

Yazarlar