Fenerbahçe Fenerbahçe'den transfer atağı! Canlı yayında üç ismi birden açıkladı

Fenerbahçe'den transfer atağı! Canlı yayında üç ismi birden açıkladı

06.07.2022 - 16:15 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe'de transferde sıcak gelişmeler yaşanıyor. Milliyet'in Fenerbahçe muhabiri Senad Ok, Sarı Lacivertlilerin yeni forvetni canlı yayında açıkladı.

Fenerbahçe'de Dinamo Kiev maçı öcnesi kamp çalışmaları son hızıyla devam ediyor. Sarı Lacivertliler Jesus'un isteği doğrultusunda transferde de önemli adımlar atmaya başladı. Sarı Lacivertliler sol bek, 6 numara ve forvet bölgesine transfer yapmayı planlıyor.

Haberin Devamı

Milliyet'in Fenerbahçe muhabiri Senad Ok, Fenerbahçe'nin transfer gündemine dair önemli ifadeler kullandı. Senad Ok, sol bek, ön libero ve forvet transferleri için düşünülen isimleri Skorer TV'deki canlı yayında açıkladı.

Senad Ok'un değerlendirmeleri şu şekilde;

"KAMPIN YILDIZI İSMAİL YÜKSEK"

"Hocanın savunma hattından memnun kaldığını söyleyebiliriz. Jorge Jesus, İsmail hocadan daha farklı şeyler istiyor. İsmail hoca önde baskıyı zaman zaman yapıyordu Jesus bunu her zaman istiyor. Avrupa seviyesinde fiziksel kapasiteye ulaşacak bir takım istiyor. Teknik ve taktik potansiyel olarak takımı iyi görüyor ama fiziksel anlamda daha sık çalışmalar yapıyor. Fenerbahçe kampa giderken 6 numara transferi istiyordu. Crespo, Gustavo ve Mert Hakan sakatlandı. İsmail Yüksek'in potansiyelini göstermesi sonrası hoca İsmail'i o bölgede düşünüyor. Zaman zaman 6 numarayı zorlayabilir ve o bölgede izleyeceğiz. İsmail zeki ve top kesiyor. Dolayısıyla tam Jesus'un sistemine uyan bir 6 numaraya sahip Fenerbahçe... Avusturya'daki kampın yıldızı da İsmail Yüksek oldu. Gustavo, Crespo ve Mert Hakan'ın olmadığı kamp çalışmalarında büyük bir şans yakaladı."

Haberin Devamı

Fenerbahçeden transfer atağı Canlı yayında üç ismi birden açıkladı

"HOCA EN ÇOK SAVUNMA HATTINI BEĞENİYOR"

"Hocanın en çok beğendiği bölüm geri dörtlü ve takımın en başarılı bölgesi. İyi savunma yapıp hızlı çıkıyorlar. Kanat bekleri de gayet iyi çalışıyor. Buna rağmen bir sol bek transferi çalışması var. Kampın yıldızı İsmail Yüksek ama kampın en başarılı kısmı savunma. Ligimizde gerçek anlamda futbol oynanmıyor. Burada futbolumsu bir şey oynuyoruz biz. İdeal futbol değil de taktik disiplinden kopan bir ligimiz var. Bu ligde şampiyon olmak istiyorsan savunmanın güçlü olması lazım. Malesef böyle gerçekler bu. Buradan yola çıkacak olursak kalecisi iyi Fenerbahçe'nin ve ayrıca savunma hattı da iyi. Fenerbahçe'nin güçlü savunması ve iyi bir 6 numarası varsa şampiyonluğun en büyük adaylarından biridir."

Fenerbahçeden transfer atağı Canlı yayında üç ismi birden açıkladı

"OSAYİ VE EMRE'NİN DURUMU CİDDİ DEĞİL"

"Osayi ve Emre Mor'u sormadım ama çok ciddi bir durum olsa bilgisi gelirdi. Gustavo ve Crespo sakat. Mert Hakan da sakatlığı sebebiyle kampta yer almıyor. Osayi ve Emre Mor ile ilgili bir bilgi almadım. Ciddi bir şey olduğunu düşünmüyorum."

Haberin Devamı

"CRESPO VE GUSTAVO'NUN DIŞINDA BİR 6 NUMARA DÜŞÜNÜLÜYOR"

"Öndeki oyuncunun tüm golleri atacak gibi bir durum yok. Orta sahası ve kanat oyuncularından çok katkı alacak bir Fenerbahçe olacak. Valencia, Pelkas, Rossi ve İrfan gol yükünü sırtlıyor. Sadece ileri uçtaki isimler değil bu sistemde geriden gelen isimlerin de gol yükünü sırtlayacağını düşünüyorum. Bir golcü daha gelecek. Jorge Jesus da forvet transferi istiyor. İstiyordu fakat öndeliği forvet değildi. Öncelikle oyunu inşaa etmek istedi. Gustavo ve Crespo'nun dışında bir 6 numara daha düşünülüyor. Emre Mor, Pelkas, Rossi ve İrfan Can arasında ciddi bir rekabet olduğu için limitleri sorluyorlar. Hocanın sistemi şu anda oturdu."

Fenerbahçeden transfer atağı Canlı yayında üç ismi birden açıkladı

"SAVUNMADAN FORVETE GEÇİŞ BAŞLADI"

"Kampta iyi olmayan bir Bruma var ama adım adım gitmek lazım. Jorge Jesus adım adım gidiyor. Fiziksel yüklemeyi yaptı ve savunma sistemini oturttu. Şimdi ön tara geçiyoruz. Şimdi 6 numara ve golcü transferiyle ofansta daha etkili bir Fenerbahçe yaratmaya çalışacak Jorge Jesus... Hocanın ilerleyişini iyi buluyorum. Jesus'a da bu konuda fazla baskı yapılmaması gerekiyor. Bilinçli bir ilerleyiş söz konusu. Golcü şampiyon yapmıyor seni takım oyunu ve doğru sistem şampiyon yapıyor."

Haberin Devamı

"JESUS'UN TAKVİMİNE GÖRE İLERLİYOR SÜREÇ"

"Doğru bir fiyatla doğru oyuncuyu almak gerkeiyor. Beşiktaş'ın Weghorst transferini mali açıdan çok doğru buluyorum. Yanlış bir golcü transfer etmektense Ağustos'un sonunda doğru golcüyü doğru fiyata al. Hocanın istediği golcüler var ama biraz pahalı. Şimdi alternatif isimlere bakılmaya başlandı. Sörloth'un yeniden kiralanması gündeme geldi. Medyanın ve taraftarların düşündüğünü hoca da düşünüyor. Sınırlı sayıda golcü var ve sınırlı sayıda Türkiye'ye gelebilecek futbolcu var. Plan ve program Jesus'un istediği şekilde gidiyor. Jesus duruma hakim. Kendisinin takvimine göre ilerliyor süreç."

Haberin Devamı

Fenerbahçeden transfer atağı Canlı yayında üç ismi birden açıkladı

"İBRE SÖRLOTH'A DÖNDÜ"

"Benim aldığım bilgi hocanın istediği forvet biraz pahalı bu yüzden Sörloth'un kiralanabilmesiyle alakalı bir durum olur mu olmaz mı bu değerlendiriliyor. Şu anda kadroda bulunan isimlerden daha fazla katkı sağlayabilecek golcülere bakılıyor. Fenerbahçe'nin mali açıdan alabileceği en uygun golcü Sörloth. Sörloth'tan daha kaliteli isimlere bakılıyor ama onlar pahalı. Şu an isim söylenmediği için isim veremiyoruz. Caros Vinicius'u istemişti hoca ama mali açıdan kolay bir transferi değildi. Sörloth'a dönüş söz konusu."

"CARVALHO ZOR, ARAO GÜNDEMDE"

"Carvalho transferi biraz zor. Galatasaray'ın da istemesi maliyetleri artırdı. Şu anda Flamengo'da forma giyen Willian Arao'ya döndü ibre. Willian Arao ismini önde görüyorum. Hoca Gustavo'yu da değerlendirebilir. Jesus'un Gustavo'ya bakış açısı iyi. Carvalho'dan ziyade Arao bir adım daha önde."

Fenerbahçeden transfer atağı Canlı yayında üç ismi birden açıkladı

"ROSSİ'YE İSPANYA'DAN TEKLİF GELEBİLİR"

"Rossi'ye Ağustos ayında bir teklif olabilir. Daha önce İspanya'dan bir ilgi vardı yine İspanya'dan bir teklif gelebilir. Valencia'nın Dinamo Kiev maçında ilk 11'de olmasını bekliyorum. Berisha'yı beğeniyor ayrı ama Valencia daha önde."

"KALECİ TAKVİYESİ OLACAK! ERTUĞRUL TAŞKIRAN GÜNDEMDE"

"Bir kaleci takviyesi yapılacak. Ben Ertuğrul Taşkıran isminin olabileceğini düşünüyorum. Trabzonspor'un da bir ilgisi var. Şartlar eşit olursa Ertuğrul, Fenerbahçe'ye gelir. Uğurcan Çakır takımdan ayrılırsa birinci kaleci olması sebebiyle Trabzonspor'u tercih edebilir."

Fenerbahçeden transfer atağı Canlı yayında üç ismi birden açıkladı

"SOL BEK İÇİN İKİ İSİM VAR: WELINGTON VE PEZZELLA"

"Eren Elmalı, Trabzonspor'a transfer olmadan önce yerli bir sol bek alınabileceğini söylemiştim. Ferdi Kadıoğlu'nu önde kullanabilmek adına yerli bir sol bek düşünülüyordu ama Brezilya basını bir iddia ortaya attı. Welington ismi gündeme geldi. İtalyan sol bek Giuseppe Pezzella, Fenerbahçe'nin gündeminde. Welington ve Pezzella isimleri sol bek adayları arasında ön sıralarda yer alıyor. Üç transfer daha kaldı. Sol bek, 6 numara ve golcü... Ağustos'un sonuna kadar süre var. Fenerbahçe'nin iyi bir kadrosu var ve ben yönetimi bu üç transferi Ağustos'un sonuna kadar yapacağını düşünüyorum."

Fenerbahçeden transfer atağı Canlı yayında üç ismi birden açıkladı

"İSMAİL YÜKSEK, KIEV MAÇINDA NEDEN OLMASIN?"

"Henüz Dinamo Kiev maçının listesi belli olmadı ama İsmail Yüksek neden olmasın? Kadroda yer alabilir."

"CLUB BRUGGE, VEDAT'I KADROSUNA KATIYOR"

"Kosovalı bir gazeteciden bilgi geldi. Vedat Muriqi, Club Brugge'a transfer oluyor. Bonservis bedeli oalrak 10.5 milyon euro ve bonuslar olacak. Vedat'ın yıllık ücreti ise yıllık 2.2 milyon Euro olacak."

Fenerbahçeden transfer atağı Canlı yayında üç ismi birden açıkladı

Yazarlar