FenerbahçeFenerbahçe'den 'Yeniden Yargılanma' açıklaması!

Fenerbahçe'den 'Yeniden Yargılanma' açıklaması!

02.07.2014 - 13:21 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe'nin resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, "Anayasa Mahkemesi'ne "Yeniden Yargılanma" konusunda yaptığımız başvuru hakkındaki süreç devam etmektedir" denildi.

Fenerbahçeden Yeniden Yargılanma açıklaması

İşte Fenerbahçe'nin resmi internet sitesinden yapılan açıklama;

Haberin Devamı

Anayasa Mahkemesi’nin bugün yayımlanan kararı; Başkanımız Aziz Yıldırım’ın Anayasa Mahkemesi’ne yaptığı, soruşturma savcısı ile ilgili şikayet başvurusu hakkındadır.

Anayasa Mahkemesi’ne "Yeniden Yargılanma" konusunda yaptığımız başvuru hakkındaki süreç devam etmektedir.

Sosyal medyada ve bazı internet sitelerinde bu konuyla ilgili, Fenerbahçe Futbol A.Ş.’nin SPK düzenlemelerine tabii bir şirket olduğu gözetilmeksizin yapılan, manipülasyona açık haberlere itibar edilmemesini rica ederiz.

KEŞFETYENİ
Survivor sonrası çarpıcı açıklamalar! 'Volkan bana yemin etti'
Survivor sonrası çarpıcı açıklamalar! 'Volkan bana yemin etti'

Cadde | 06.05.2025 - 09:10

Survivor All Star 2025'ten Volkan- Poyraz düellosu tartışmalara sebep olmuş, Yiğit Poyraz adaya veda etmişti.

Yazarlar