Fenerbahçe Fenerbahçeli 2 genç futbolcuya resmi teklif!

Fenerbahçeli 2 genç futbolcuya resmi teklif!

23.08.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe'nin genç oyuncuları için Trendyol 1. Lig'de mücadele eden Gençlerbirliği devreye girdi. Başkent temsilcisi iki futbolcu için görüşmelerini sürdürüyor.

Fenerbahçeli 2 genç futbolcuya resmi teklif

Trendyol 1. Lig'de mücadele eden Gençlerbirliği transfer çalışmalarına devam ediyor. Başkent temsilcisi, Fenerbahçe'nin genç futbolcularını radarına aldı.

Haberin Devamı

UEFA'DAN FENERBAHÇE'YE CEZA
UEFA, Maribor deplasmanında yaşanan olaylar nedeniyle Fenerbahçe'ye bir maç deplasmana seyirci götürmeme ve 30 bin euro para cezası verdi.

FUTBOLCULAR TRİBÜNLERİ SAKİNLEŞTİRMEYE ÇALIŞTI
Karşılaşmanın 67'nci dakikasında skandal bir olay patlak verdi. Fenerbahçe'nin serbest vuruş kullanmaya hazırlandığı pozisyonda bir anda Maribor taraftarları sahaya atladı. Müsabakanın hakemi hemen oyunu durdurdu.

Bu sırada Maribor taraftarlarının bazıları Fenerbahçe taraftarları ile kavga etmeye başladı. Olaylar sırasında Fenerbahçeli futbolcular taraftarların yanına gitti ve tribünlerin sakin olmasını istedi. Maribor kale arkasında oluşan kavga nedeniyle güvenlik güçleri güvenlik koridoru kurdu. Güvenlik güçleri bu sırada tribündeki olaylara müdahale etti ve kavgalar biraz azaldı.

Haberin Devamı

JIN-HO JO VE YİĞİT EFE DEMİR İÇİN RESMİ TEKLİF
Gençlerbirliği, Süper Lig devi ile masaya oturdu. TFF 1. Lig ekibi, Sarı-Lacivertliler'e Jin-Ho Jo ve Yiğit Efe Demir için resmi transfer teklifinde bulundu.

Fenerbahçeli 2 genç futbolcuya resmi teklif

GENÇ OYUNCULARLA GÖRÜŞMELER SÜRÜYOR
Gençlerbirliği, Jin-Ho Jo ve Yiğit Efe Demir ile görüşmelerini sürdürüyor.

JİN-HO JO'NUN PERFORMANSI
10 Temmuz 2003 doğumlu Jin-ho Jo, ülkesi Güney Kore'de futbola başladı. Haziran 2022'de Fenerbahçe'ye transfer olan 20 yaşındaki orta saha, geçen sezon U-19 kategorisinde 22 maça çıktı. 2 kez rakip fileleri havalandıran oyuncu, 1 defa da takım arkadaşlarına gol pası verdi.

YİĞİT EFE DEMİR'İN PERFORMANSI
2 Ağustos 2004 doğumlu Yiğit Efe Demir, Altınordu altyapısında futbola başladı ve Fenerbahçe altyapısına geçiş yaptı. Geçen sezon U-19 kategorisinde 13 maça çıkan stoper, 3 gol kaydetti.

Yazarlar