Fenerbahçe Fenerbahçeli Arda Güler'in ilk antrenörü konuştu: Ajax'a gitmeli

Fenerbahçeli Arda Güler'in ilk antrenörü konuştu: Ajax'a gitmeli

01.01.2023 - 18:15 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe'nin genç yıldızı Arda Güler'in ilk teknik direktörü Erol Tokgözler açıklamalarda bulundu. Erol Tokgözler, İtalyan devleriyle adı anılan genç yıldızın Ajax'a transfer olması gerektiğini belirtti.

Fenerbahçeli Arda Gülerin ilk antrenörü konuştu: Ajaxa gitmeli

Fenerbahçe forması giyen Arda Güler'in ilk teknik direktörü Erol Tokgözler, Hollanda ekibi Ajax ile transferde anılan genç yıldız Arda Güler'in geleceği hakkında çarpıcı açıklamalar yaptı. Tokgözler, 2025'e kadar sarı-lacivertlilerle kontratı bulunan futbolcunun Ajax'a gitmesi yönünde bir tavsiyede bulundu.

Haberin Devamı

Tokgözler, "Arda'nın babası Ümit Güler ile konuştuk. 'Valla hocam dünyada her takıma transfer olduk' diyerek bana belirsizliği anlattı. Ajax tabii ki bu işin okuludur. Arda oradan mezun olursa kariyerine çok şey katar. Ajax mükemmel bir kulüptür. İtalya'dan bir takıma gideceğine oraya gitmesi bence çok daha iyi olur. Mert Çetin ve Salih Uçan örneği var. İtalya'da performans, Hollanda'da ise gelişime daha çok bakıyorlar" diye konuştu.

Fenerbahçeli Arda Gülerin ilk antrenörü konuştu: Ajaxa gitmeli

Takvim'e verdiği röportajda Arda'nın duygularını artık çok daha iyi yönetebildiğini söyleyen Tokgözler, "Jorge Jesus, Arda'ya hiç haksızlık yapmıyor. Arda da 1 dakika bile oynasa takıma değer katıyor. Arda'nın bu transfer olmasa bile bir sonraki transferde rekor kıracağını düşünüyorum" diyerek sarı-lacivertli futbolcuyla ilgili fikirlerini paylaştı.

Haberin Devamı

JESUS'UN PRENSİ

Portekizli çalıştırıcı Jorge Jesus, genç yıldızın gelişimi için özel bir program hazırlamıştı. Arda, 10 numara, merkez orta saha ve sağ kanatta oynayabiliyor. 17 yaşındaki yıldız bu sezon Fenerbahçe formasıyla 13 maça çıktı. Arda Güler bu müsabakalarda 3 gol ve 1 asist üretti.

Fenerbahçeli Arda Gülerin ilk antrenörü konuştu: Ajaxa gitmeli

A Milli Futbol Takımı'nın formasını 1 kez terleten Arda Güler'in Fenerbahçe ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2025'te sona erecek. Arda Güler'in güncel piyasa değeri 10 milyon euro olarak gösteriliyor.

Yazarlar