Skorer Fenerbahçeli taraftarlardan derbi biletlerine yoğun ilgi

Fenerbahçeli taraftarlardan derbi biletlerine yoğun ilgi

18.02.2011 - 12:45 | Son Güncellenme:

.

Fenerbahçeli taraftarlardan derbi biletlerine yoğun ilgi

Spor Toto Süper Lig’de 20 Şubat Pazar günü oynanacak Beşiktaş-Fenerbahçe derbisinde konuk Fenerbahçe taraftarları için ayrılan biletlerin satışına başlandı.

Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı’nda bulunan Biletix gişesinden gerçekleştirilen satışlarda, sarı-lacivertli taraftarlar için eski açık tribünde ayrılan 1600 biletin dağıtımı yapıldı.

Gece geç saatlerden itibaren bazı taraftarların gişe önünde beklemeye başladığı biletlerin satış fiyatı 90 TL olurken, her taraftara nüfus cüzdanı fotokopisi karşılığında yalnızca 1’er adet bilet verildi.

YOĞUN İLGİ

Haberin Devamı

Fenerbahçe taraftarlarının Beşiktaş derbisinin biletlerine ilgisi oldukça yüksek oldu.

Biletlerin satışına saat 10.00’da başlanırken, çok sayıda taraftar bilet alabilmek için gişe önününde uzun kuyruk oluşturdu.

Zaman zaman izdihamların yaşandığı bilet kuyruğunda bazı taraftarlar ezilme tehlikesi yaşarken, fenalaşan kişilerin olduğu görüldü.

BAYANLARA ÖNCELİK

Beşiktaş-Fenerbahçe derbisinin biletini almak isteyen Fenerbahçeli bayan taraftarlara öncelik tanındı.

Bayan taraftarların, sıraya sokulmadan direkt olarak gişelere yönlendirilerek sıkıntı yaşamadan bilet almalarının sağlanması dikkati çekti.

Öte yandan, kalp hastası olduğunu belirten bir taraftarın, üzerinde kalp ritmini ölçen bir alet takılı olduğu halde sırada bilet için beklediği görüldü.

Yazarlar