Fenerbahçe Fenerbahçeli yıldız Magdalena Stysiak transferi açıkladı!

Fenerbahçeli yıldız Magdalena Stysiak transferi açıkladı!

28.03.2024 - 13:17 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe Opet'in Polonyalı yıldızı Magdalena Stysiak geleceği ile kararını resmi olarak açıkladı. Polonyalı pasör çaprazı Kupa Voley şmpiyonluğu hakkında konuştu.

Fenerbahçeli yıldız Magdalena Stysiak transferi açıkladı

Fenerbahçe Opet'in Polonyalı yıldızı Magdalena Stysiak geleceği ile kararını resmi olarak açıkladı.

Haberin Devamı

'HER ZAMAN HAYALİMDİ'
"Bu benim bu ülkede kazandığım ilk kupa, ancak Fenerbahçe formasıyla kazanılan bir kupa olduğu için çok daha önemli. Bu formayı giymek her zaman hayalimdi. Son derece mutluyum. Bu kupanın bizi Türkiye şampiyonluğu için daha da motive edeceğine inanıyorum."

'İSTANBUL'DA KALACAĞIM'
Magdalena Stysiak gelecek sezon İstanbul'da kalmaya devam edeceğini açıkladı. Polonya basınına verdiği röportajda 'Gelecek sezon Türkiye'de kalma şansınız?' sorusuna Polonyalı yıldız şu cevabı verdi: Kesinlikle Türkiye'de kalacağım. Evet, İstanbul'da kalacağım, ama daha fazla ayrıntı veremem."

Melissa Vargas'ın transfer edilmesine ilişkin şu ifadeleri kullandı: Ben buna sadece olumlu bakıyorum. Şu ana kadar çok iyi bir sezon geçirdim. Ocak ayına kadar 25 maç oynadım sanırım. Bu sezonun, voleybol, fiziksel ve zihinsel açıdan hayatımın en iyi sezonlarından biri olduğunu düşünüyorum. Fenerbahçe gibi bir kulüpte yapabildiğim için mutluyum.

Haberin Devamı

Stefano Lavarini'nin Türkiye Kupası'nı kazandıktan sonra konfetileri cebinde topladığı bir videoya rastladım. Daha sonra kafanızdan aşağı mı attı?
Topladı ama benim kafamdan aşağı düşmedi (gülüyor). Konfetileri neden topladığı hakkında hiçbir fikrim yok. Sadece yanımıza geldi ve birazını eve götürmek istediğini söyledi. Sanırım bu zafer onu çok mutlu etti. Bu onun için Türkiye'de kazandığı ilk kupa, bu yüzden kesinlikle çok önemli.

Fenerbahçeli yıldız Magdalena Stysiak transferi açıkladı

Yazarlar