Fenerbahçe Fenerbahçeli yıldıza Belçika'dan transfer teklifi! Girişimler başladı

Fenerbahçeli yıldıza Belçika'dan transfer teklifi! Girişimler başladı

01.07.2022 - 18:46 | Son Güncellenme:

Jorge Jesus yönetimindeki Fenerbahçe'de transfer çalışmaları hız kazandı. Sarı-lacivertlilerin yeni isimleri takviye etmek için harekete geçtiği dönemde, genç oyuncuya Belçika'dan transfer teklifi geldiği öne sürüldü. İşte detaylar...

Fenerbahçeli yıldıza Belçikadan transfer teklifi Girişimler başladı

Fenerbahçe'de Jorge Jesus'un raporu doğrultusunda transfer çalışmalarının hız kazandığı dönemde sürpriz bir gelişme yaşandı. Sarı-lacivertlilerin genç yıldızına Belçika'dan talip çıktığı iddia edildi. İşte ayrıntılar...

Haberin Devamı

KADROYA 3 TAKVİYE YAPILDI

Sarı-lacivertlilerde gelecek sezon adına takıma şu ana kadar 3 takviye yapıldı. Fenerbahçe, Santa Clara'dan Lincoln Henrique'yi kadrosuna dahil etti. PSV Eindhoven'dan Bruma ile kiralık transfer konusunda anlaşma sağlandı. Portekizli futbolcunun sözleşmesinde 4 milyon euroluk satın alma opsiyonu maddesi olduğu belirtildi. Öte yandan son olarak Emre Mor takıma dahil edildi. 24 yaşındaki sağ kanat oyuncusu takımla birlikte Avusturya'ya gitti.

Fenerbahçeli yıldıza Belçikadan transfer teklifi Girişimler başladı

OZAN TUFAN AYRILDI

Fenerbahçe'de gelecek sezon adına sözleşmesi biten oyuncular haricinde ilk ayrılık Ozan Tufan'da yaşandı. Tecrübeli orta sahanın transferi için Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Hull City'le anlaşma sağlandı. Ozan Tufan'ın transferinin şartları henüz açıklanmadı.

Haberin Devamı

MUHAMMED GÜMÜŞKAYA'YA TALİP ÇIKTI

Sarı-lacivertli takımda flaş bir gelişme daha yaşandı. Vole'den Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre; Fenerbahçe'nin genç yıldızı Muhammed Gümüşkaya'ya KVC Westerlo talip oldu.

Fenerbahçeli yıldıza Belçikadan transfer teklifi Girişimler başladı

GİRİŞİMLER BAŞLADI

Belçika ekibinin 21 yaşındaki oyuncu için girişimlerine başladığı kaydedildi. KVC Westerlo kurmaylarının Muhammed Gümüşkaya'yı kiralık olarak transfer etmek istediği belirtildi. Genç futbolcunun transferinin önümüzdeki günlerde netlik kazanacağı kaydedildi.

32 MAÇTA OYNADI

Muhammed Gümüşkaya geçtiğimiz sezonun ilk yarısını Fenerbahçe ikinci devresini Giresunspor'da geçirdi. Genç orta saha iki kulüpte toplam 32 müsabakada oynama şansı yakaladı. Muhammed Gümüşkaya bu süreçte rakip fileleri 3 kez havalandırdı. 21 yaşındaki orta saha takım arkadaşlarına 2 gol pası verdi.

SÖZLEŞMESİ 2026'DA BİTECEK

Fenerbahçe altyapısında yetişen ve 2020-2021 sezonunu Boluspor'da kiralık olarak geçiren Muhammed Gümüşkaya'nın sarı-lacivertlilerle olan sözleşmesi 30 Haziran 2026'da sona erecek. 21 yaşındaki orta sahanın güncel piyasa değeri 2 milyon 500 bin euro olarak gösteriliyor.

Man City'nin dramatik 2021-22 finali