Fenerbahçe Fenerbahçe'nin forvet transferinde mutlu son! 10 milyon Euro ödenecek

Fenerbahçe'nin forvet transferinde mutlu son! 10 milyon Euro ödenecek

16.08.2022 - 12:56 | Son Güncellenme:

Süper Lig'de elde ettiği Kasımpaşa galibiyetiyle moral bulan Fenerbahçe forvet transferinde de son aşamaya geldi. Sarı-lacivertliler yıldız golcüyü 10 milyon Euro bedelle kadrosuna katacak.

Fenerbahçenin forvet transferinde mutlu son 10 milyon Euro ödenecek

Süper Lig'in ikinci haftasının kapanış mücadelesinde deplasmanda Kasımpaşa'ya konuk olan Fenerbahçe, rakibin 6-0 mağlup ederek moral buldu. Sarı Lacivertlilerde özellikle Enner Valencia, Joshua King, Arda Güler ve Miha Zajc gösterdikleri performansla ön plana çıktı. Jorge Jesus yönetiminde ligde ilk galibiyetini elde eden Fenerbahçe'de gözler transfere çevrildi. Sarı Lacivertliler forvet transferinde artık son aşamaya geldi. İşte ayrıntılar...

Haberin Devamı

Fenerbahçenin forvet transferinde mutlu son 10 milyon Euro ödenecek

ARDA GÜLER TARİHE GEÇTİ

enerbahçe'nin genç yıldızı Arda Güler, Kasımpaşa maçında sonradan oyuna girip attığı iki gol ile yine adından söz ettirmeyi başardı. Oyuna 68. dakikada dahil olan genç yıldız son dakikalara iki gol birden sığdırdı ve "Ben buradayım" mesajı verdi. 86. dakikada Arda Güler, sarı-lacivertlilerin 5. golünü kaydetti. Ceza sahası sol çaprazında Crespo'dan aldığı topla buluşan Arda Güler, çalımlarla kalenin sol direğine kadar indi. Arda'nın yerden sert şutunda meşin yuvarlak ağlarla buluştu.

90+2. dakikada Serdar Dursun'un baskıyla kazandığı top ceza sahası içerisinde Arda Güler'le buluştu. Bu oyuncunun sol ayağıyla sert şutunda top ağlara gitti. Fenerbahçe'de genç yıldız geçen günlerde yapılan törenle 10 numaralı formayı teslim almıştı. 10 numara ile ilk gollerini sıraladı.

Haberin Devamı

Fenerbahçenin forvet transferinde mutlu son 10 milyon Euro ödenecek

Opta'nın aktardığına göre Arda Güler, Opta’nın bu alanda detaylı analize başladığı 2007-08 sezonundan bu yana 5 Süper Lig golüne en genç yaşta (17 yaş 171 gün) ulaşan oyuncu oldu.

12 mücadelede de 3 puana uzanan Arda Güler, aynı zamanda sahada kaldığı her 48 dakikada bir gole katkı sağlayarak bu alanda ligin en iyi oyuncusu olmuştu. 

ENNER VALENCİA VE JOSHUA KİNG SAHNEDE

Forvet transferi planlayan Fenerbahçe'de hücumdaki ikili Joshua King ve Enner Valencia performanslarıyla dikkatleri üzerine çekti. Kasımpaşa karşısında 2 gol 1 asistle oynayan Valencia, ligin ilk haftasında da Ümraniyespor'a 2 gol atma başarısı göstermişti. Joshua King ise 1 gol 1 asistlik performansıyla Sarı Lacivertli formayla ilk skor katkılarını yaptı.

Fenerbahçenin forvet transferinde mutlu son 10 milyon Euro ödenecek

JESUS'TAN TRANSFER SÖZLERİ

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus, 6-0 kazandıkları Kasımpaşa maçının ardından açıklamalarda bulundu.

Jesus forvet ve transfere dair şu ifadeleri kullandı;

"Valencia ve King, maç maç üzerine koyarak devam ediyor. Fiziksel ve taktiksel anlamda daha iyi duruma geliyorlar. İkisi de hızlı oyuncu. Taraftarlar bazen gelişmelerin hızlı olmasını ister ama bu futbolda kolay değil. King aramıza geç katıldı. Bu takım sadece 2 aydır birlikte çalışıyor. Maç oynayınca oyuncular birbirini daha iyi tanıyor. Çift forvet sistemiyle oynuyoruz. Bu sistemde kadromda 4-5 tane santrfor olmasını isterim."

Haberin Devamı

Fenerbahçenin forvet transferinde mutlu son 10 milyon Euro ödenecek

"RONALDO'NUN FENERBAHÇE'YE GELMEYECEĞİNİ SÖYLEYEBİLİRİM"

Dünyaca ünlü futbolcu Cristiano Ronaldo ile arkadaş olduğunu belirten Jesus, Portekizli oyuncunun Fenerbahçe'ye gelmeyeceğini belirterek, "Evet Ronaldo ile arkadaşız. Onun farklı fikirleri var. O kendisini 5 büyük ligin dışında bir ligde oynamayacaktır. Nereye gidecek bilmiyorum ama Fenerbahçe'ye gelmeyeceğini söyleyebilirim. Bu benim istemediğim için değil, kendisi istememesinden dolayı" dedi.

Fenerbahçenin forvet transferinde mutlu son 10 milyon Euro ödenecek

BOMBA İDDİA: FENERBAHÇE, MAXİ GOMEZ'İ 10 MİLYON EUROYA TRANSFER ETTİ

Fenerbahçe'nin gündeminde yer alan Uruguaylı forvet için İspanya'dan flaş bir idda geldi. Todofichajes'te yer alan habere göre Fenerbahçe, Valencia'dan Maxi Gomez'i 10 milyon Euroya transfer etti. Haberde Fenerbahçe'nin Maxi Gomez ile günler öncesinden anlaşma sağladığı ve dün itibarıyla Valencia'yla da anlaşma sağlandığı belirtildi.

Haberin Devamı

Fenerbahçenin forvet transferinde mutlu son 10 milyon Euro ödenecek

Haberde şu ifadelere yer verildi;

"Elde ettiğimiz bilgilere göre Fenerbahçe, Valencia'dan Maxi Gomez için 10 milyon Euro ve bonuslar içeren bir bedel ödeyecek. Transferin kısa süre içnide resmiyet kazanması ve Uruguaylı forvetin İstanbul'a gitmesi bekleniyor."

DÜNYA KUPASI'NI İSTİYOR

Uruguaylı oyuncu, Fenerbahçe’de kasım ayına kadar üst düzey bir performans sergileyerek Dünya Kupası’nda ülkesinden davet almanın hesaplarını yapıyor.

Fenerbahçenin forvet transferinde mutlu son 10 milyon Euro ödenecek

VALENCİA 14.5 MİLYON EURO ÖDEDİ

Valencia, 2019 yazında golcü oyuncu için 14.5 milyon Euro bonservis bedeli ödemişti. Ekonomik anlamda sıkıntı çeken Yarasalar son olarak, takımın en önemli isimlerinden Goncalo Guedes’i 32.6 milyon Euro’ya Wolverhampton’a satmıştı. Gomez, geçen sezon 32 resmi maçta 5 gol atıp, 3 asist yapmıştı.