Fenerbahçe Fenerbahçe'nin genç yıldızına 1. Lig kancası! Transfer listesine eklendi

Fenerbahçe'nin genç yıldızına 1. Lig kancası! Transfer listesine eklendi

27.07.2023 - 18:54 | Son Güncellenme:

Gelecek sezon Süper Lig'de şampiyonluk hasretine son vermek isteyen Fenerbahçe, transfer çalışmalarına hız kazandırdı. Öte yandan takım içi planlamalarını da sürdüren sarı-lacivertlilerin genç yıldızına Trendyol 1. Lig ekibi Göztepe'nin talip çıktığı öğrenildi.

Fenerbahçenin genç yıldızına 1. Lig kancası Transfer listesine eklendi

İsmail Kartal yönetimindeki Fenerbahçe, gelecek sezon Süper Lig'de şampiyonluk hedefliyor. Takıma katılan yıldızlar ile dikkatleri üzerine çeken sarı-lacivertli ekip, öte yandan kadroda düşünülmeyen futbolcular ile yollarını ayırmak istiyor. Trendyol 1. Lig ekiplerinden Göztepe, Fenerbahçe'nin genç futbolcusunu transfer listesine eklediği öğrenildi. İşte haberinin detayları...

Haberin Devamı

FENERBAHÇE'DEN HIZLI ATAKLAR

9 yıllık şampiyonluk özlemini dindirmeyi hedefleyen Fenerbahçe de transfer sürecine hızlı bir giriş yaptı. İlk olarak Ryan Kent'i kadrosuna katan Fenerbahçe'de ikinci transfer Edin Dzeko olmuştu. Ardından sırasıyla; Alexander Djiku, Umut Nayir, Sebastian Szymanski, Dusan Tadic, Rodrigo Becao ve Bartuğ Elmaz'ı duyuran Kanarya'da çalışmalar sürüyor.

Fenerbahçenin genç yıldızına 1. Lig kancası Transfer listesine eklendi

AYRILIKLAR ART ARDA

İsmail Kartal yönetimindeki Fenerbahçe'de kadroda düşünülmeyen isimlerle yollar ayrıldı. Sarı-lacivertlilerde Bruma, Portekiz ekibi Braga'da kaldı. Augsburg, Mergim Berisha'nın bonservisini 4 milyon euro karşılığında aldı.

Süper Lig devinde Mbwana Samatta, PAOK'un yolunu tuttu. Genç file bekçisi Ertuğrul Çetin, Trendyol 1. Lig ekiplerinden Gençlerbirliği'ne kiralandı. 20 yaşındaki santrfor Tiago Çukur ise Belçika 2. Lig ekiplerinden Beveren'e geçici olarak imza attı. Sözleşmeleri sona eren Enner Valencia ve Dimitris Pelkas da sarı-lacivertlilere veda etti. Macar stoper Attila Szalai, Bundesliga ekiplerinden Hoffenheim'a transfer oldu.

Haberin Devamı

İLK RESMİ MAÇTA FARKLI GALİBİYET

UEFA Avrupa Konferans Ligi 2. Ön Eleme Turu'nda Fenerbahçe, Zimbru'yu konuk etti. Kritik karşılaşma Ülker Stadyumu'nda oynandı. Zorlu maçta Sırbistan Futbol Federasyonu'ndan Nenad Minakovic düdük çaldı. Nenad Minakovic'in yardımcılıklarını Nemanja Petrovic ile Milos Miskeljin üstlendi. Karşılaşmada dördüncü hakem olarak Danilo Nikolic görev aldı. Heyecan dolu müsabaka sarı-lacivertlilerin 5-0'lık galibiyetiyle tamamlandı.

Fenerbahçenin genç yıldızına 1. Lig kancası Transfer listesine eklendi

GÖZTEPE TALİP ÇIKTI

Trendyol 1. Lig ekiplerinden Göztepe, kadrosunu güçlendirerek tekrardan Süper Lig'de çıkmayı hedefliyor. Yeni Asır'ın haberine göre, transfer sezonunda çalışmalarını sürdüren İzmir temsilcisi, Fenerbahçe'nin genç futbolcusu Burak Kapacak'ı listesine eklediği öğrenildi.

Geçtiğimiz sezon kiraladığı Emir Ortakaya'yı yeniden kiralamayı hedefleyen Kırmızı-sarılı ekip, bu kez bir başka Fenerbahçeli futbolcuyu kadrosuna katmayı planlıyor.

Sarı-lacivertliler, kadroda düşünmediği 23 yaşındaki oyuncunun ayrılmasına sıcak bakabilir.

Haberin Devamı

FENERBAHÇE KARNESİ

Fenerbahçe forması ile toplam 7 resmi maça çıkan Burak Kapacak, söz konusu maçlarda gol ve asist katkısı yapamadı. Geride kalan sezonu Fatih Karagümrük'te kiralık olarak geçiren Kapacak, 16 maçta 1 gol 2 asistlik performans sergiledi.

Fenerbahçenin genç yıldızına 1. Lig kancası Transfer listesine eklendi