Fenerbahçe Fenerbahçe'nin Mert Müldür planı ortaya çıktı!

Fenerbahçe'nin Mert Müldür planı ortaya çıktı!

22.07.2023 - 11:44 | Son Güncellenme:

İsmail Kartal önderliğinde gelecek sezon için çalışmalarına devam eden Fenerbahçe, uzun süredir transfer etmek istediği milli yıldız Mert Müldür için kararını verdi. Sarı-lacivertli ekibin transfer planı ortaya çıktı.

Fenerbahçenin Mert Müldür planı ortaya çıktı

Fenerbahçe, uzun süredir transfer etmek istediği milli yıldız Mert Müldür hakkındaki kararını verdi. Sarı-Lacivertli ekip, Mert Müldür'ün takımı Sassuolo'nun transfere yönelik çözümcü bir tutum sergilememesinin ardından yeni bir yöntem belirledi.

Haberin Devamı

SADECE 3 MAÇ OYNADI

Avusturya doğumlu gurbetçi futbolcu geçen sezon Serie A'da sadece 2 maçta 13 dakika forma giyebildi. Müldür, İtalya Kupası'ndaysa bir maçta 46 dakika sahada yer alabildi. Müldür, Seria A'daki tüm kariyerindeyse 85 maçta oynadı, 2 golle 5 asist kaydetti.

ÇOK FAZLA İSTENDİ

Stoper ve orta sahanın sağ tarafında da görev verildiğinde oynayabilen Mert Müldür, 2019 yılında Rapid Wien'den Sassuolo'ya transfer oldu. Müldür, her transfer döneminde Türk takımlarının ve özellikle de üç büyüklerin gündeminden düşmedi. Müldür 18 kez Türk Mili Takımı forması giyerek 1 de gol attı.

SASSUOLO'NUN İSTEĞİ NET

Hem sakatlık riskinin bulunmasının yanı sıra İtalyan kulübünün yüksek bonservis talebi de Fenerbahçe'nin planında değişikliğe gitmesine neden oldu. Sassuolo, oyuncu için 6 milyon Euro'nun ödenmesini talep ediyor.

Haberin Devamı

Fenerbahçenin Mert Müldür planı ortaya çıktı

KARAR VERİLDİ

Fenerbahçe'nin uzun süredir transfer gündeminde yer alan Mert Müldür'e dair karar verildi. Sarı lacivertli kulüp, İtalya'da Sassuolo forması giyen 24 yaşındaki milli oyuncuyu almaktan vazgeçti.

YENİDEN SAKATLIK ENDİŞESİ

Ajansspor'un haberine göre; Fenerbahçe'nin Mert Müldür'den cayma nedeni sakatlığı... Geride kalan sezonda bileğinde çatlama meydana geldiği için uzun süre sahalardan uzak kalan genç sağ bek oyuncusu aslında iyileşti. Ama, yönetim bu sakatlığın yeniden tekrarlama riskinden ötürü bu transfer rafa kaldırıldı.

FENERBAHÇE'NN YENİ PLANI

Fenerbahçe Kulübü, geçen sezon çok sayıda maçı sakatlık nedeniyle kaçıran ve sözleşmesi de 2024 yazında sona erecek olan sağ bek Mert Müldür'e bu kadar yüksek bir bonservis bedeli ödemeyi istemiyor ve bu nedenle yeni bir plan belirledi. Müldür, Ocak ayında serbest kalma hakkı elde edecek ve Fenerbahçe, o dönemde Mert Müldür'ü bedelsiz olarak kadrosuna katacak.