Fenerbahçe Fenerbahçe'nin transfer teklifi reddedildi! İstenen bonservis bedeli ortaya çıktı

Fenerbahçe'nin transfer teklifi reddedildi! İstenen bonservis bedeli ortaya çıktı

07.01.2023 - 19:26 | Son Güncellenme:

Jorge Jesus yönetimindeki Fenerbahçe'de transfer hazırlıkları tüm hızıyla devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde sarı-lacivertli ekibin Parma'dan istediği sol bek için İtalyan temsilcisinden ret geldi.

Fenerbahçenin transfer teklifi reddedildi İstenen bonservis bedeli ortaya çıktı

Fenerbahçe, ara transfer döneminde kadrosunu güçlendirmek istiyor. Yakın zamanda İtalya Serie B ekiplerinden Parma'nın tecrübeli sol bekine teklif yapan Fenerbahçeli kurmaylara kulüpten ret cevabı geldi.

Haberin Devamı

ALIOSKI İLE YOLLAR AYRILIYOR 

Jorge Jesus'un performansından memnun olmadığı ve takımda kiralık olarak forma giyen Alioski'nin sözleşmesinin feshedilmesi bekleniyor. 

Fenerbahçenin transfer teklifi reddedildi İstenen bonservis bedeli ortaya çıktı

HAZARD İDDİASI! 

Fenerbahçe'nin, yıldız futbolcu için kulübüyle yaptığı ilk görüşmelerden olumlu sonuç aldığı iddia edildi. Futbol haberleriyle ön plana çıkan İspanyol internet sitesi Fichajes, bomba gibi bir iddia ortaya attı. Fichajes'in haberine göre Fenerbahçe, Real Madrid'in yıldızlarından Eden Hazard'ı kadrosuna katabilmek için İspanyol deviyle masaya oturdu. Kanarya'nın, Real'le yaptığı görüşmelerden olumlu sonuç aldığı ve Hazard için yaptığı sezon sonuna kadar kiralama teklifinin kabul edildiği öne sürüldü. Los Galacticos'tan olumlu yanıt alan Sarı-Lacivertliler'in, şimdi ise Hazard'ı ikna etmek için harekete geçtiği bildirildi. 

Haberin Devamı

TALİP OLMUŞTU 

Fenerbahçe, İtalya Serie B ekibi Parma'nın 21 yaşındaki Hollandalı sol beki Jayden Oosterwolde için teklif yapmıştı. Fabrizio Romano'nun haberine göre Fenerbahçe, İtalyan ekibi Parma'dan Hollandalı sol bek Jayden Oosterwolde için teklif sundu. 

Parma oyuncuyu göndermeye sıcak bakmazken, taraflar arasında şu an için herhangi bir anlaşma sağlanmadı. Genç sol bek bu sezon 18 resmi maça çıkıp 1 gol attı. 

TEKLİFE RET GELDİ 

Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre Parma, Fenerbahçe’nin Jayden Oosterwolde için yaptığı teklifi reddetti. Serie B ekibi, Oosterwolde için 10 milyon Euro istediği öğrenildi. 

Fenerbahçenin transfer teklifi reddedildi İstenen bonservis bedeli ortaya çıktı