Fenerbahçe Edin Dzeko'dan Montella'ya sürpriz Serdar Dursun önerisi! 'Pişman olmazsın'

Edin Dzeko'dan Montella'ya sürpriz Serdar Dursun önerisi! 'Pişman olmazsın'

01.03.2024 - 07:33 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe'nin tecrübeli yıldızı Edin Dzeko, Türkiye Milli Takım Teknik Direktörü Vincenzo Montella’yla görüşme gerçekleştirdi ve Serdar Dursun için özel bir teklifte bulundu. İşte detaylar...

Edin Dzekodan Montellaya sürpriz Serdar Dursun önerisi Pişman olmazsın

Fenerbahçe'nin dünyaca ünlü golcüsü Edin Dzeko, takım arkadaşları Rade Krunic, Bonucci ve Serdar Dursun'la birlikte Türkiye'nin hocası Montella'yla yemek yedi. Boşnak golcü, İtalyan teknik direktörle yedikleri yemekte Serdar Dursun'a övgüler yağdırdı ve Milli Takım çağrısında bulundu.

Haberin Devamı

'PİŞMAN OLMAZSIN'

Fenerbahçeli futbolcular Edin Dzeko, Rade Krunic, Leonardo Bonucci ve Serdar Dursun; A Milli Takım Teknik Direktörü Vincenzo Montella ile yemekte buluştu. Futbol ve İtalya ağırlıklı bir sohbetin gerçekleştiği yemekte Dzeko’nun, Serdar Dursun için övgü dolu sözler sarf ettiği kaydedildi. Boşnak yıldızın Montella’ya, “Serdar Dursun’un Fenerbahçe’ye dönüşü çok iyi oldu. Sahada güzel anlaşıyoruz. Milli Takım’a alırsan pişman olmazsın” dediği öğrenildi.

Edin Dzekodan Montellaya sürpriz Serdar Dursun önerisi Pişman olmazsın

'TÜRKİYE GİZLİ FAVORİ'

Montella, Bonucci'ye Euro 2024'te yer alması için iyi şanslar diledi. Krunic ve Dzeko'ya da, Bosna'nın play-offları geçip Euro 2024'te yer alması başarı dileklerinde bulundu.

Dzeko ve Bonucci ise Montella'ya elinde çok iyi bir kadro ve jenerasyonun olduğunu Türkiye'nin gizli favoriler arasında yer aldığını söyledi.

Yazarlar