Fenerbahçe Fenerbahçe'nin yıldızına Sevilla talip! Transfer için dev yarış

Fenerbahçe'nin yıldızına Sevilla talip! Transfer için dev yarış

16.06.2022 - 19:27 | Son Güncellenme:

Jorge Jesus yönetiminde yeni sezon hazırlıklarına başlayan Fenerbahçe'de üst üste transfer hamleleri geldi. Sarı-lacivertliler, son olarak Armindo Bruma ile kiralık olarak anlaşma sağladı. Fenerbahçe'de flaş bir gelişme yaşandı. Süper Lig devinin tecrübeli futbolcusuna Sevilla'nın talip olduğu öğrenildi. İşte detaylar...

Fenerbahçenin yıldızına Sevilla talip Transfer için dev yarış

Fenerbahçe'de transfer dönemi oldukça hareketli başladı. Sarı-lacivertliler kadrosuna yeni hamleler yaparken, dış basından flaş bir iddia ortaya atıldı. Süper Lig devinin yıldızına Sevilla'nın ilgi duyduğu kaydedildi. İşte ayrıntılar...

Haberin Devamı

LİNCOLN HENRİQUE'DEN 4 YILLIK İMZA

Transfer döneminde Jorge Jesus'un raporu doğrultusunda hareket eden Fenerbahçe'de ilk hamle Lincoln Henrique oldu. Sarı-lacivertliler, Portekiz temsilcisi Santa Clara'da forma giyen Brezilyalı orta saha ile anlaşma sağladı. Fenerbahçe ile Lincoln Henrique arasında 4 yıllık resmi sözleşme imzalandı. Sarı-lacivertliler, 23 yaşındaki oyuncu için Santa Clara'ya 3 milyon 500 bin euro bonservis bedeli ödedi.

Fenerbahçenin yıldızına Sevilla talip Transfer için dev yarış

BRUMA KİRALANDI

Fenerbahçe'den transfer döneminin ikinci hamlesi de kısa bir süre önce geldi. Sarı-lacivertliler, bir dönem Galatasaray'da da forma giyen Bruma için PSV Eindhoven ile anlaşma sağladı. Fenerbahçe'den yapılan açıklamada oyuncunun bir sezon kiralandığı ve sözleşmesinde satın alma opsiyonunun da bulunduğu belirtildi.

Haberin Devamı

"F.BAHÇE ÇOK BÜYÜK BİR CAMİA"

Sarı-lacivertlilerin yeni transferi Bruma, kulüp resmi internet sitesine konuştu. Türkiye'de daha önce forma giydiği için Fenerbahçe'yi tanıdığını kaydeden Bruma şu ifadeleri kullandı:

Fenerbahçe’yi çok iyi biliyorum. Fenerbahçe çok büyük bir camia! Ben de burada olduğum süre boyunca her maçı kazanmak için elimden gelen performansı ortaya koyacağım çünkü bu benim için çok önemli! Kazanmak için oynayacağımızı düşünüyorum. Şampiyonlar Ligi’nde ön eleme oynayacağız, o maçta da en iyisini ortaya koymak istiyoruz. Aynı zamanda ligde de bir hedefimiz var ve aynı şekilde başarılı olmak istiyoruz.

Fenerbahçenin yıldızına Sevilla talip Transfer için dev yarış

BRUNO HENRİQUE'DEN KÖTÜ HABER

Jorge Jesus'un transfer raporunda ilk sıralarda yer alan Bruno Henrique'den Fenerbahçe'ye kötü haber geldi. Sarı-lacivertlilerin anlaşma sağladığı ve transfer için Flamengo ile pazarlıklarını sürdürdüğü tecrübeli sol kanat dün gece korkutan bir sakatlık yaşadı. Cuiaba ile Flamengo arasındaki müsabakada sakatlanan oyuncu hakkındaki duruma göre Fenerbahçe'nin transfer için başka isimlere yönelebileceği kaydedildi.

Fenerbahçenin yıldızına Sevilla talip Transfer için dev yarış

KALEYE ERTUĞRUL TAŞKIRAN HAMLESİ

Sarı-lacivertlilerde flaş bir gelişme daha yaşandı. Bruma ve Lincoln Henrique'yi resmen kadrosuna katan Süper Lig devi, Kasımpaşa'dan Ertuğrul Taşkıran için harekete geçti. Vole'den Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre; Fenerbahçe kurmaylarının İstanbul ekibindeki tecrübeli file bekçisi için resmi transfer görüşmelerine başladığı kaydedildi.

KİM MİN JAE'YE YAKIN TAKİP

Fenerbahçe'de geçtiğimiz sezon Vitor Pereira'nın transfer raporu doğrultusunda transfer edilen ve gösterdiği başarılı performansla adından söz ettiren Kim Min Jae, Avrupa ekiplerinin dikkatini çekti. Sarı-lacivertli takımda son dönemde ayrılması gündeme gelen Güney Koreli savunmacı konusunda flaş bir gelişme yaşandı.

Haberin Devamı

Fenerbahçenin yıldızına Sevilla talip Transfer için dev yarış

TAKIMDAN AYRILMA TALEBİNDE BULUNMADI

Güney Koreli gazeteci Jason Lee ve Football Asian'ın haberlerine göre; 25 yaşındaki oyuncu için Fenerbahçe'ye henüz bir transfer teklifi ulaşmadı. Tecrübeli futbolcu da henüz takımdan ayrılma yönünde bir talepte bulunmadı. Fenerbahçe'de yeni sezon hazırlıklarına Kim Min Jae'nin önümüzdeki hafta katılmasının beklendiği kaydedildi.

SEVİLLA DA DEVREDE

Fenerbahçe'de daha önce ismi Napoli ve Everton ile transfer için anılan Kim Min Jae konusunda dev bir talip daha çıktı. Sevilla'nın da tecrübeli futbolcuyu transfer etmek için ilgi duyduğu Fanatik Gazetesi'nin haberinde yer aldı.

Fenerbahçenin yıldızına Sevilla talip Transfer için dev yarış

SAVUNMANIN VAZGEÇİLMEZİ OLDU

Sarı-lacivertlilerde hem Vitor Pereira hem de İsmail Kartal döneminde savunma hattının değişilmez oyuncusu olan Kim Min Jae geçtiğimiz sezon 39 müsabakada forma giydi. Güney Koreli savunmacı rakip fileleri 1 kez havalandırma başarısı gösterdi. 25 yaşındaki oyuncunun sarı-lacivertliler ile olan sözleşmesi 2025'te sona erecek. Tecrübeli futbolcunun güncel piyasa değeri 14 milyon euro olarak gösteriliyor.

Haberin Devamı