Futbol Fenerbahçe'ye çifte müjde!

Fenerbahçe'ye çifte müjde!

30.09.2013 - 16:35 | Son Güncellenme:

Gençlerbirliği maçıyla galibiyet serisini 5 maça çıkana Fenerbahçe'de karşılaşmada sakatlık yaşayan Raul Meireles'ten de iyi haber geldi.

Fenerbahçeye çifte müjde

Gençlerbirliği deplasmanından üç puanla dönen Fenerbahçe'de galibiyetin sevinçi yaşanırken, karşılaşmada sakatlanan Raul Meireles'ten gelen iyi haber sarı lacivertlilerin coşkusunu katladı.

Haberin Devamı

Karşılaşmanın ilk yarının son dakikalarına girilirken, sakatlanan Portekizli futbolcunun sağ arka üst adalesinde yırtıktan şüpheleniliyordu. Maç sonrası ilk kontrol sonrası 3-4 hafta sahalardan uzak kalacağı endişesi yaşanan Portekizli futbolcunun çekilen MR'ı sonrası yüreklere su serpildi. Meireles'in adalesinde ödem ve zedelenme tesbit edildi. Tedavisine hemen başlanan Meireles'in pazar günü oynanacak Trabzonspor maçına yetişebileceği öğrenildi.

Yine Gençlerbirliği maçında aldığı darbe nedeniyle sol ayak bileği burkulan ve bu bölgede ödem oluşan Egemen Korkmaz'ın de tedavisine başlandı.

Geçen sezonun 24.haftası ile 28.haftası arasında üst üste 5 kez kazanan Fenerbahçe'nin galibiyet serisi Gençlerbirliği deplasmanında bitmişti. Sarı lacivertli bu sezon ise Torku Konyaspor yenilgisiyle başladığı lig maratonunda 5 maçlık galibiyet serisini Gençlerbirliği'ni yenerek yakaladı.

Haberin Devamı

Teknik direktör Ersun Yanal, soyunma odasında galibiyet ve özellikle ikinci yarıda sergiledikleri oyun nedeniyle futbolcularını kutladı.

Trabzonspor maçı hazırlıklarına sabah yaptığı çalışma ile başlayan sarı lacivertli takım salı gününü izinli geçirecek. Fenerbahçe pazar günü oynanacak önemli maçın hazırlıklarına çarşamba günü çift antrenmanla yeniden başlayacak.

(LigTv)

Yazarlar