Fenerbahçe Fenerbahçe'ye golcü müjdesi! Kulübü ile sözleşme uzatmadı, bedavaya...

Fenerbahçe'ye golcü müjdesi! Kulübü ile sözleşme uzatmadı, bedavaya...

22.05.2022 - 12:51 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe'nin uzun süredir peşinde olduğu yıldız forvetin transferine ilişkin flaş bir gelişme yaşandı. Sarı-lacivertli kulüp, bir yandan Jorge Jesus'a imza attırmak için gün sayarken, diğer yandan da golcü problemini çözmek istiyor. Ülke basını, Fenerbahçe'nin istediği deneyimli futbolcunun kulübüyle sözleşme yenilemeyeceğini duyurdu. İşte detaylar...

Fenerbahçeye golcü müjdesi Kulübü ile sözleşme uzatmadı, bedavaya...

Spor Toto Süper Lig'in 38. haftasında Yeni Malatyaspor'u 5-0 mağlup ederek sezonu ikinci sırada noktalayan Fenerbahçe gelecek sezon için transfer çalışmalarına hız verdi.

Haberin Devamı

Dünyaca ünlü teknik adam Jorge Jesus'la büyük oranda el sıkışan sarı-lacivertli yönetim, uzun süredir peşinde olduğu yıldız forvetin transferini bitirmek istiyor.  

Fenerbahçeye golcü müjdesi Kulübü ile sözleşme uzatmadı, bedavaya...

GOL YOLLARINDA SIKINTI BİTMEDİ

Fenerbahçe, sezon başında Serdar Dursun ve Mergim Berisha'yı forvet hattına takviye olarak getirmişti. Bununla beraber Valencia'yı da değerlendiren sarı lacivertliler, gol yollarında yaşadığı sorunlar nedeniyle ligde istediğini alamamıştı.

 

Fenerbahçeye golcü müjdesi Kulübü ile sözleşme uzatmadı, bedavaya...

ARTEM DZYUBA KULÜBÜ İLE SÖZLEŞME UZATMADI

Sarı-lacivertli kulüp, gelecek sezonu riske atmak istemiyor ve Avrupa'nın önemli golcülerinden Artem Dzyuba'yı kadrosuna katmak istiyor. Zenit ile sözleşmesi sona eren Artem Dzyuba'nın, Rus temsilcisiyle yola devam edip etmeyeceği merak konusuydu. Bir süredir Zenit ile yeni sözleşme için görüşmelerini sürdüren Artem Dzyuba'nın, kulübüyle yeni sözleşme imzalamadığı ifade edildi.

Haberin Devamı

Bununla beraber Artem Dzyuba'nın, Zenit'ten ayrıldığı ve yeni bir maceraya atılmak için teklifleri değerlendirdiği aktarıldı.

EN BÜYÜK ADAY FENERBAHÇE
Rus basını Fenerbahçe'nin, Artem Dzyuba için en önemli aday olduğunu ve yıldız golcünün yeni durağının, yüksek olasılıkla sarı lacivertliler olacağını okuyucularına aktardı.

RUSYA MİLLİ TAKIMI'NDA 55 MAÇTA, 30 GOL ATTI

22 Ağustos 1988'de Moskova'da dünyaya gelen Artem Dzyuba, 1.96 boyunda ve forvet hattında görev alıyor. Kariyerine Spartak Moskova'da başlayan Artem Dzyuba, daha sonra Tom Tomsk, Rostov, Arsenal Tula ve Zenit formaları giydi. Artem Dzyuba, bu sezon toplamda 39 maça çıkarken 13 gol 10 asist üretti ve 2145 dakika sahada kaldı. Artem Dzyuba, Rusya milli takımı ile beraber toplamda 55 maça çıkarken 30 gol kaydetti.