Fenerbahçe Fenerbahçe'ye Kamerunlu golcü

Fenerbahçe'ye Kamerunlu golcü

12.06.2017 - 11:24 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe, eski futbolcusu Pierre Webo’nun da aracılığıyla görüştüğü Kamerunlu golcü Moukandjo ve menajerinden olumlu yanıtı aldı. Fener şimdi 2018’de kontratı bitecek olan 28’lik oyuncunun kulübü Lorient’i ikna etmeye uğraşıyor.

Fenerbahçeye Kamerunlu golcü

Forvet transferi için yoğun mesai harcayan F.Bahçe'de yönetim, Benjamin Moukandjo'yu listesine aldı. Sarı-lacivertli kulübün temsilcileri, Fransa'da Kamerun'lu golcü ve menajeriyle görüştü.

Haberin Devamı

28 yaşındaki futbolcu ile temsilcisinin, teklife olumlu yaklaştığı kaydedildi. Lorient ise 1 yıl daha kontratı olan Moukandjo için 6 milyon Euro bonservis bedeli istedi. Sarı-lacivertliler transferi 2-3 milyon Euro arası bir rakama bitirmenin peşinde…Moukandjo Lorient formasıyla bu sezon 27 maçta 13 gol ve 2 asistlik bir performans sergiledi.

Fenerbahçe, Wahbi Khazri'de de sona yaklaştı. Sarı-lacivertliler, Tunus'lu sol kanatla her konuda anlaştı; Premier Lig'den düşen Sunderland'den ayrılmak isteyen 26 yaşındaki oyuncuyu satın alma opsiyonuyla kiralamaya uğraşıyor. İngiliz kulübünün de inadı, hem Khazri'nin hem de Kanarya'nın yoğun ısrarları sonrasında kırılmak üzere. Tunus'lu oyuncu, bu sezon 23 maçta forma giydi ve 1 gol, 1 asistlik performans sergiledi. (Sözcü)