Fenerbahçe Fenerbahçe'ye kötü haber! Melissa Vargas defteri kapandı

Fenerbahçe'ye kötü haber! Melissa Vargas defteri kapandı

29.01.2024 - 09:32 | Son Güncellenme:

Filenin Sultanları'yla tarihi başarılar elde eden Melissa Vargas'ın Fenerbahçe'ye geri dönüşüyle ilgili sürpriz bir gelişme yaşandı. İtalyan gazeteci Vargas ile ilgili son durumu aktardı.

Fenerbahçeye kötü haber Melissa Vargas defteri kapandı

Filenin Sultanları ile yaz boyunca 3 turnuvada mücadele eden ve 3 şampiyonluk yaşayan Melissa Vargas, sezon başında Tianjin'e transfer oldu. Çin kulübünde sakatlığı nedeniyle forma giyemeyen milli pasör çaprazının Türkiye gelip gelemeyeceği netleşti.

Haberin Devamı

İKİNCİ MAÇI KAZANDI, SERİ UZADI
Vargas'ın formasını giydiği Tianjin Bohai Bank, final serisi ikinci maçında Shanghai'ı 3-0 mağlup etti ve durumu 1-1'e getirdi. Bu durumda finale serisi en az 4 maça uzayacak.

VARGAS DEFTERİ KAPANDI
Çin Ligi'nde final serisinin en erken 3 Şubat'ta bitecek. Türkiye'de Sultanlar Ligi'nde ise transfer dönemi 31 Ocak'ta sona eriyor. Bu durumda Fenerbahçe Opet son 2 sezondur yaptığı gibi bu sezon devre arasında Melissa Vargas'a imza attıramayacak.

Ale Garotta yaptığı yorumda şu ifadeleri kullandı: Durum bir süredir biliniyordu ve ortak görüş, Vargas'ın milli takım için önemi göz önüne alındığında, Türk kulübünün federasyonla bir feragat görüşmesi yapmaya çalışacağı yönündeydi. Ancak şu anda bu anlamda herhangi bir gelişme yok gibi görünüyor.

Haberin Devamı

ANTRENMANLARA BAŞLADI
Çin kulübüne transferi sonrasında resmi maçlarda sakatlığı nedeniyle görev alamayan Vargas'ın geleceği merak ediliyordu. Tianjin'de Melissa Vargas smaç ve savunma antrenmanlarına başladı.

3 YILLIK ANLAŞMA
Melissa Vargas’ın menajerlik şirketi SB Community’den yapılan açıklamada; “Melissa Vargas 2025/2026 sezonu sonuna kadar oynayacağı Çin ekibi Tianjin Bohai Bank’a geldi.” ifadeleri kullanıldı.

Vargas ilk açıklamasında “Herkesin böyle iyi ve yardımsever olduğu bir takımda oynamaktan ve burada olmaktan mutluyum.” ifadelerini kullandı.