Fenerbahçe Fenerbahçe'ye transferde müjdeli haber! Yıldız futbolcu için karar verildi

Fenerbahçe'ye transferde müjdeli haber! Yıldız futbolcu için karar verildi

11.12.2023 - 14:38 | Son Güncellenme:

Galatasaray'la şampiyonluk mücadelesine devam eden Fenerbahçe bir yandan da transfer çalışmalarını sürdürüyor. Sarı-lacivertli ekibin gündemindeki yıldız futbolcu için sürpriz bir iddia gündeme geldi.

Fenerbahçeye transferde müjdeli haber Yıldız futbolcu için karar verildi

Bu sezon Süper Lig'de şampiyonluğu hedefleyen ve son olarak Beşiktaş galibiyeti ile zirveyi ezeli rakibi Galatasaray'a bırakmayan Fenerbahçe'de bir yandan da gözler transfer çevrilmiş durumda. Sarı Lacivertliler'in transfer listesinde yer alan yıldız futbolcu için ise flaş bir karar verildi.

Haberin Devamı

Bu sezon Dzeko'nun gelişi ile forma şansı bulmakta zorlanan Bathsuayi'nin iyi bir teklif alması halinde ara transferde yolların ayrılması bekleniyor. Fenerbahçe teknik heyeti ve yönetim de ortak bir kararla yedek bir golcü ve birçok pozisyonda oynayabilecek joker bir oyuncu alınması gündemde.

F.BAHÇE'NİN GÖZDE İSMİNDEN HABER VAR

The Athletic'te yer alan habere göre; Manchester United, Anthony Martial'in sözleşmesinde bulunan 1 yıllık opsiyonu kullanmayı düşünmüyor. Oyuncu, ara transfer döneminde bir teklif gelmemesi halinde 2024 yazında serbest kalacak.

Fenerbahçeye transferde müjdeli haber Yıldız futbolcu için karar verildi

FENERBAHÇE DEVREYE GİREBİLİR

Bu kararın ardından Fenerbahçe'nin yıldız futbolcu için yeniden nabız yoklayabileceği öne sürüldü. Kanarya'nın transfer listesinde yer alan Anthony Martial çok yönlü bir isim. Futbolcu ana mevkisi olan santrfor pozisyonunun dışında sağ kanat ve sol kanat olarak sahada görev alabiliyor.

Haberin Devamı

Yazarlar