Voleybol Fenerbahçe'ye yan bakılmıyor!

Fenerbahçe'ye yan bakılmıyor!

24.01.2019 - 02:30 | Son Güncellenme:

Temsilcimiz, CEV Avrupa Şampiyonlar Ligi’nde evinde ağırladığı rakibine set dahi vermedi, 69 dakikada sonuca gitti. Vargas’ın 26 sayı üreterek galibiyete imzasını attığı mücadelede Bükreş’in bileğini büken Fenerbahçe namağlup liderliğini devam ettirdi.

Fenerbahçeye yan bakılmıyor

RAGIP TEKİN

Haberin Devamı

CEV Avrupa Şampiyonlar Ligi Kadınlar Voleybol E Grubu’nda Fenerbahçe Opet, Romanya temsilcisi CSM Bükreş’i set vermeden yenerek üçte üç yaptı, namağlup liderliğini sürdürdü: 3-0.

Sarı-lacivertli ekipte Vargas 26 sayı üreterek galibiyetin mimarı olurken Ramos da 18 sayı ile takımın başarılı isimleri arasında yer aldı.

Birinci sete iyi başlayan sarı-lacivertli ekip etkili taktik servisler atarak rakibini dağıttı. Vargas’ın servis atışları sonrası temsilcimiz aradaki farkı 7 sayıya kadar çıkarttı. Yine Vargas’ın ikiden smaçları çok etkili olunca seti Fenerbahçe 25-18 kazandı.

İkinci sete Bükreş takımı iyi başladı ve defanstaki başarısıyla bir süre oyunu önde götürdü. Fakat taktik servisleri devreye sokan Fenerbahçe skoru 15-15’te eşitledi. Rakip aradaki farkı kapatmak için çaba harcarken Fenerbahçe köşelerden yaptığı ataklarla sayı topladı ve seti 25-19 alarak 2-0 öne geçti.

Haberin Devamı

Üçüncü sette yakaladığı tempoyu kaybetmeyen Fenerbahçe bir anda 5-1 öne geçti. Ancak rakip kısa sürede toparlandı. Sarı-lacivertli takım ikiden yaptığı üçlü bloklarla Bükreş’i durdurmayı başardı, seti 25-22 alarak maçı da 3-0 kazandı.

Fenerbahçe gruptaki 4. maçını 6 Şubat’ta Polonya’da Chemik Police ile oynayacak.

Yazarlar