Fenerbahçe Ferdi Kadıoğlu: Kupada işler bizim elimizde, kazanabiliriz

Ferdi Kadıoğlu: Kupada işler bizim elimizde, kazanabiliriz

24.05.2023 - 23:11 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe Türkiye Kupası yarı final rövanşında Sivasspor'u 3-0 yenerek finale yükseldi. Maçın ardından sarı-lacivertli ekipte Ferdi Kadıoğlu açıklamalarda bulundu.

Ziraat Türkiye Kupası Yarı Final ikinci maçında Fenerbahçe ve Sivasspor karşı karşıya geldi. Heyecan dolu maçı sarı-lacivertli ekip 3-0'lık skorla kazandı ve Türkiye Kupası'nda adını finale yazdırdı.

Haberin Devamı

Karşılaşmada takımının ilk golünü atan Ferdi Kaıdoğlu maçın ardından açıklamalarda bulundu.

GOL POZİSYONU

Gol pozisyonunu değerlendiren Ferdi Kadıoğlu, "Güzel bir pozisyondu. Aslında ilk pozisyonda atmalıydım. Ardından vole şutum girdi. Finaldeyiz. Ligde de önemli bir maçımız var. Bundan sonra o maça odaklanmamız gerekiyor." dedi.

'SİVASSPOR'A 3 MAÇTA 3 GOLÜM VAR'

Sivasspor'a karşı bu sezon 3. golünü atan Ferdi Kadıoğlu, "Son haftalarda gol ve asist anlamında iyi gidiyorum. Sivasspor'a karşı 3 maçta 3 golüm var. Benim için güzel bir durum. Sezon başında da rolüm önemliydi ama gol anlamında öne çıkmıyordum. Bu anlamda mutluyum. Sezon sonuna kadar böyle devam etmek istiyorum çünkü savaştığımız hedeflerimiz var." şeklinde konuştu.

Haberin Devamı

'KUPADA İŞLER BİZİM ELİMİZDE'

Hem kupada hem de ligdeki yarışı değerlendiren başarılı futbolcu, "Şu anda her şey mümkün. Kupada işler bizim elimizde, kazanabiliriz. Ligde Galatasaray'ın puan kaybetmesini bekliyoruz. Öyle olursa her şey mümkün olabilir." açıklamasını yaptı.