Fenerbahçe Ferdi Kadıoğlu'na Premier Lig'den talip! İşte Fenerbahçe'nin bonservis talebi

Ferdi Kadıoğlu'na Premier Lig'den talip! İşte Fenerbahçe'nin bonservis talebi

04.03.2023 - 10:02 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe'de sezonun en iyi oyuncularından Ferdi Kadıoğlu'nun talipleri artmaya devam ediyor. Premier Lig ekiplerinni Kayserispor maçında Milli yıldızı tribünden takip edecekleri aktarılırken, sarı-lacivertli ekibin istediği bonservis de ortaya çıktı.

Ferdi Kadıoğluna Premier Ligden talip İşte Fenerbahçenin bonservis talebi

Gösterdiği performanslarla Avrupa devlerinin dikkatini çeken Ferdi Kadıoğlu'nun talipleri artmaya devam ediyor. Milli futbolcuyu kadrosuna katmak isteyen İngiliz ekiplerinin harekete geçtiği iddia edilirken sarı-lacivertli ekibin istediği bonservis de belli oldu. 

Haberin Devamı

KIŞ DÖNEMİNDE ÜÇ İSİM GELDİ

Fenerbahçe yönetimi ancak kulübünde yeterli şansı bulamadığı için ayrılmak isteyen kaliteli bir isim olursa ciddi bir adım atacak. Bilindiği gibi sarı lacivertliler kış döneminde şimdiye dek Parma’dan Jayden Oosterwolde, Adana Demirspor’dan Samet Akaydın ve Barcelona’dan Emre Demir’i almış; Demir’i Samsunspor’a kiralamıştı.

AYRILIKLAR ÜST ÜSTE

Fenerbahçe'de takımda düşünülmeyen oyuncularla yollar ayrıldı. Sarı-lacivertlilerde forma şansı bulmakta zorlanan İsak Vural, Eyüp Akcan ve Çağtay Kurukalıp kiralık olarak takıma veda etti. Süper Lig devinin, Barcelona'dan kadrosuna dahil ettiği Emre Demir ise kiralık olarak Samsunspor'un yolunu tuttu.

Ferdi Kadıoğluna Premier Ligden talip İşte Fenerbahçenin bonservis talebi

TRİBÜNDE İZLEYECEKLER

Takvim'de yer alan habere göre geçen sezon gösterdiği çıkışı bu sezon da gösteren ve birçok Avrupa kulübünü peşine takan Ferdi Kadıoğlu için önemli bir gelişme yaşandı. İngiltere Premier Lig'de mücadele eden 2 kulübün temsilcilerinin bugün oynanacak Kayserispor- Fenerbahçe maçında Ferdi Kadıoğlunu izlemek için tribünde olacağı öğrenildi.

Haberin Devamı

PREMİER LİG EKİPLERİ

Bu iki kulübün de Newcastle United ve Brighton olduğu ifade ediliyor. Fenerbahçe ile 2026 yılının haziran ayına kadar sözleşmesi bulunan Ferdi Kadıoğlu birçok Avrupa kulübünün radarındaydı. Fenerbahçe kulübüne yakın kaynaklardan gelen bilgilere göre bu iki kulüp önümüzdeki günlerde resmi teklif için Fenerbahçe'nin kapısını çalacak.

Ferdi Kadıoğluna Premier Ligden talip İşte Fenerbahçenin bonservis talebi

KASASINI DOLDURACAK

Sarı-Lacivertli kurmayların Ferdi Kadıoğlu için kapıyı 20 milyon Euro'dan açacağı bu rakamın daha da artmasının söz konusu olduğu ifade ediliyor. 23 yaşında ve 1.74 boyunda olan yıldız futbolcu, milli takım tercihini Türkiye'den yana yaptıktan sonra 7 kez Ay-Yıldızlı formayı giydi. Ferdi Kadıoğlu sağ bek ve sol bek dışında merkez orta sahada da görev yapabiliyor.

Yazarlar