Skorer Fernandes paylaşılamıyor

Fernandes paylaşılamıyor

09.06.2012 - 15:45 | Son Güncellenme:

Yeni sezonda Beşiktaş ile yola devam edip etmeyeceği netlik kazanmayan Fernandes için iki dev kulüp yoğun çaba harcıyor.

Fernandes paylaşılamıyor

Yeni sezonda Beşiktaş ile yola devam edip etmeyeceği netlik kazanmayan Manuel Fernades'i kadrosuna katmak isteyen takımların sayısı her geçen gün artıyor.
Başkan Fikret Orman'ın, Portekizli oyuncunun aldığı yıllık ücrette indirim yapmasını isteyeceği de son dönemde sık sık gündeme gerlirken, Fernades'i transfer etmek için Porto ve Benfica kulüplerinin yoğun çaba sarf ettiği iddia edildi.
Portekiz'de yayın yapan Correio da Manha gazetesinin haberine göre Porto ve Benfica'nın Fernandes'i transfer etmek için temaslara başladığı belirtildi. Özellikle altyapısında forma giydiği ve 2004-2006 yılları arasında profesyonel olarak top koşturduğu Benfica'nın Fernandes konusunda ısrarcı olduğu vurgulandı. Benfica Başkanı Luis Filipe Vieira'nın eski oyuncusu Fernandes'i yeniden kadroda görmek istediği iddia edildi.
Porto'nun da Fernades konusunda temaslarının olduğunu belirten gazete, Beşiktaş'ın yeni sezonda Avrupa kupalarında mücadele edemeyecek olması sebebiyle Portekizli oyuncunun bu iki takımın teklifine sıcak bakabileceği öğrenildi.
Öte yandan bir önceki hafta Daily Mail gazetesi Manuel Fernandes'i transfer etmek için İngiltere Premier Ligi takımlarından QPR ile Sunderland’in birbiriyle yarıştığını haberleştirmişti.

Yazarlar