Galatasaray Fernando Muslera: Bize karşı yüzde 200 ile oynuyorlar

Fernando Muslera: Bize karşı yüzde 200 ile oynuyorlar

01.04.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

G.Saray Kaptanı Muslera, son lig maçında Konyaspor’a yenilmelerini hatırlattı, “Bazen kaybetmek de önemli. Gerçeklerle yüzleşmemizi sağlıyorlar. Rakipler bize karşı yüzde 200 ile oynuyor. Tüm maçları kazanıp şampiyonluk yolunda ilerleme hedefimiz var” dedi.

Fernando Muslera: Bize karşı yüzde 200 ile oynuyorlar

Galatasaray takım halinde iftar yaptı, yemeğe altyapıdan A takıma aday olan futbolcular da katıldı.

Haberin Devamı

İftarda, Sportif AŞ. Başkanvekili Erden Timur, Teknik Direktör Okan Buruk, teknik heyet ve futbolcular yer aldı. GSTV’ye konuşan Kaptan Fernando Muslera, “Allah kabul etsin” diyerek sözlerine başladı, “Bu akşam yemeğinde beraber olmak çok önemliydi. Başkanımıza, teknik heyetimize ve bütün arkadaşlarıma buraya gelip bunu yaptıkları için çok teşekkür ediyorum” dedi.

Adana Demirspor ile bugün yapacakları maçı değerlendiren Muslera, “Milli takım maçları sonrası oynanan müsabakalar zor oluyor. Çok milli oyuncumuz var. Bizim için ayrı bir meydan okuma olduğunu söyleyebiliriz. Teknik ekip, oyuncular, hepimiz şampiyonluk mücadelesine odaklanmış durumdayız. Bu konuda Erden beye ve başkana teşekkür ediyoruz. Taraftarımızla birlikte fedakarlık yaparak hep beraber şampiyonluk yolunda devam etmeye çalışıyoruz. Ben burada birçok yıl geçirdim. Bu yıllar arasında bu sene çok özel. Çok heyecanlıyım” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

"HOCA İYİ İŞ ÇIKARDI"

Taraftarın her zaman yanlarında olduğuna da vurgu yapan Muslera, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Bazen kaybetmek de önemli. Gerçeklerle yüzleşmemizi sağlıyorlar. Rakipler bize karşı yüzde 200 ile oynuyor. Çok iyi bir takımımız var. Tüm maçları kazanıp şampiyonluk yolunda ilerleme hedefimiz var. Taraftarımız bizim 12. oyuncumuz. Bizim yanımızda oldukları sürece şampiyonluğa bir adım daha yakın olacağız.”

Takımın durumunu da yorumlayan başarılı kaleci, “Adaptasyon önemli bir şey. Oyuncular zorlanabiliyor. Dil, kültür, futbol farklı. Hızlı ve farklı bir futbol oynanıyor. Bu grup inanılmaz oyunculardan oluşuyor. Çok hızlı bir şekilde adapte oldular. Burada Okan Hoca da çok iyi iş çıkardı. Bunun altını çizmek lazım” yorumunu yaptı.