Galatasaray Ferudun Tankut: "Tudor, Galatasaray ile anlaştığını söyledi"

Ferudun Tankut: "Tudor, Galatasaray ile anlaştığını söyledi"

14.02.2017 - 21:41 | Son Güncellenme:

Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Igor Tudor, yarın sabah kulüpten ayrılarak Galatasaray'a gidecek.

Ferudun Tankut: Tudor, Galatasaray ile anlaştığını söyledi

Kardemir Karabükspor Kulübü Başkanı Ferudun Tankut, teknik direktörleri Igor Tudor'la ilgili, "Tudor, futbol şube sorumlumuza 'Yarın sabah Karabük'ten ayrılacağım, Galatasaray ile anlaştım' dedi." ifadelerini kullandı.

Tankut,yaptığı açıklamada, Galatasaray'la adı geçen Hırvat teknik adamın yarın Karabük'ten ayrılacağını belirtti.

Tudor'un bugün Kardemir Karabükspor'un antrenmanında kulübün futbol şube sorumlusu Tolga Gül'le konuştuğunu aktaran Tankut, "Tudor, futbol şube sorumlumuza 'Yarın sabah Karabük'ten ayrılacağım, Galatasaray ile anlaştım' dedi. Takımımız yarın antrenmana alt yapı antrenörüyle çıkacak." şeklinde konuştu.

Ferudun Tankut, Galatasaray'ı ve Tudor'u Türkiye Futbol Federasyonuna şikayet edip etmeyecekleriyle ilgili yarın yönetim kurulu toplantısında karar vereceklerini anlatarak, "Bu durum ahlaki değil. Galatasaray benle hiç görüşmeden hocayla anlaştı." değerlendirmesinde bulundu.

Haberin Devamı

Gül: "Yarın Galatasaray'ın başında antrenmana çıkacak"

Kardemir Karabükspor Asbaşkanı Tolga Gül, Galatasaray ile anlaştığı iddia edilen teknik direktörleri Igor Tudor'un, yarın akşam Galatasaray'ın başında antrenmana çıkacağını kendisine söylediğini belirtti.

Tolga Gül, Igor Tudor ile akşam saatlerinde kulübe geldiğinde görüştüklerini söyledi. Gül, "Tudor bize Galatasaray ile anlaştığını söyleyerek, 'İsterseniz antrenmana çıkayım, isterseniz çıkmayayım' dedi. Ben de Kulüp Başkanımız Ferudun Tankut'u aradım. Başkanımız, 'Şu anda bizim sözleşmeli hocamız. Tabii ki antrenmana çıkacak' dedi. Bunun üzerine Tudor, takımın başında antrenmana çıktı. Kendisi yarın sabah kentten ayrılacağını ve akşam Galatasaray'ın başında antrenmana çıkacağını bize söyledi" diye konuştu.
Tolga Gül, Spor Toto Süper Lig'de Antalyaspor ile oynayacakları maçta takımın başında alt yapı antrenörü Levent Açıkgöz'ün yer alacağını açıkladı.